Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 13:25

ΔΑΠΠΟΣ: Αθλητικό υλικό σε 18 σωματεία και σχολεία της Σαντορίνης

Παρά τις δυσκολίες της εποχής, ο ΔΑΠΠΟΣ δεν σταματά το έργο που επιτελεί ενισχύοντας με αθλητικό υλικό 18 σωματεία και σχολεία της Σαντορίνης.

Το δελτίο τύπου:

Άμεση, αποτελεσματική και πλήρης ήταν η ανταπόκριση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. , στις ελλείψεις αθλητικού υλικού που είχαν δημιουργηθεί σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε αθλητικούς συλλόγους.

Η Διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ανταποκρίθηκε- μετά από πρόσκληση του-σε όλα τα αιτήματα των φορέων για την κάλυψη των αναγκών τους σε αθλητικό υλικό, πέραν των αρμοδιοτήτων του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλης Αλαφούζος ανέφερε ότι είναι ηθική υποχρέωση του Οργανισμού να συνδράμει στην ικανοποίηση τέτοιων αιτημάτων και να προσφέρει όλες τις υλικές υποδομές για την απρόσκοπτη λειτουργία τόσο των αθλητικών συλλόγων όσο και της εκπαίδευσης.

Μαζί με την συνδρομή του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Στεφανάκη, ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. απέστειλε και τοποθέτησε τα αθλητικά υλικά σε περισσότερα από 18 Σωματεία και  Σχολεία σε περιοχές της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. θα συνεχίσει να φροντίζει και να αφουγκράζεται τις ανάγκες, ελπίζοντας ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και θα είμαστε έτοιμοι.

Ακολουθεί ο αναλυτικός κατάλογος των έργων:

dtfhfgsdfasdfdas_60e0d.png

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares