Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 11:40

«Κόλλησε» η κατασκευή κλειστού στο Φιλώτι, αλλαγή πλάνων από τον δήμο Νάξου [vid]

Ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή συνέντευξη του αντιδημάρχου κ. Κατσαρά στην εκπομπή ''Κυκλάδες και Αθλητισμός''.

Ο κ. Κατσαράς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο υφιστάμενος σχεδιασμός για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Φιλώτι έχει κολλήσει και ότι πλέον αναζητούνται και άλλες λύσεις προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση που θα βοηθήσει στο πρόβλημα των αθλητών από την ορεινή Νάξο.

Πάντως, ο ίδιος φάνηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί τελικά λύση, αφού υπάρχει η βούληση της δημοτικής αρχής και τις περιφέρειας στο να κατασκευαστεί και δεύτερο κλειστό γυμναστήριο στο νησί της Νάξου.

Αυτό που επισήμανε είναι ότι σίγουρα γίνονται κινήσεις για την κατασκευή κλειστού που μάλλον θα είναι περισσότερο προπονητήριο, αλλά ο τόπος της κατασκευής του θα αποφασιστεί ανάλογα που είναι πιο ώριμες οι συνθήκες και δεν θα απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες.

Σίγουρα η παραπάνω εξέλιξη βρίσκει αντίθετους τους κατοίκους της ορεινής Νάξου και δη του Φιλωτίου που ήθελαν διακαώς την κατασκευή της κλειστής αίθουσας στο ΕΠΑΛ. Μάλιστα, στις 9 Αυγούστου του 2017 το θέμα της κατασκευής είχε προχωρήσει σημαντικά καθώς είχαν λυθεί και τα  τελευταία διαδικαστικά θέματα. 

Να θυμίσουμε ότι τα τμήματα βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου έχουν στις τάξεις τους περί της 100 αθλήτριες που καθημερινά ταλαιπωρούνται αφάνταστα προκειμένου να μετακινηθούν στο κλειστό της Χώρας, το οποίο ούτως ή άλλως δεν καλύπτει τις ανάγκες.

Κρατάμε τη βούληση της δημοτικής αρχής και την αρωγή όλων των φορέων και ελπίζουμε ότι τελικά θα βρεθεί λύση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares