Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 09:27

Δημιουργική η χρονιά για τον Παμμηλιακό (ο απολογισμός και το ευχαριστώ)

Τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου σε όλα τα τμήματα που διατηρεί κάνει μέσω δελτίου τύπου ο Παμμηλιακός Α.Σ., ευχαριστώντας παράλληλα όσους ήταν αρωγοί αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας.

Η άνοδος σε όλα τα επίπεδα για τον Παμμηλιακό είναι εμφανής. Ο σύλλογος της Μήλου κάθε χρονιά προσθέτει στοιχεία και παράλληλα κινείται επιτυχημένα σε αγωνιστικό επίπεδο, όπου φέτος πρωταγωνίστησε σε όλες τις κατηγορίες που έλαβε μέρος.

Παράλληλα, η όρεξη για ανάπτυξη δεν στερεύει ποτέ στη διοίκηση, καθώς στο δελτίο τύπου γίνεται λόγος για νέους στόχους και νέα τμήματα τα οποία θα υλοποιηθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε το κείμενο:

Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. μετά το άδοξο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2019-2020 και σε συνδυασμό με τις πρωτόγνωρες συνθήκες και τις δυσκολίες που βιώνουν τόσο οι μικροί αθλητές μας, όσο και οι γονείς, αισθάνεται την ανάγκη να κάνει έναν απολογισμό όσων έγιναν την προηγούμενη χρονιά και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στο δύσκολο έργο του. Μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, μια χρονιά που μας έβγαλε έξω από τον προγραμματισμό μας και μας άφησε σχετικά μακριά από την ολοκλήρωση των περισσότερων στόχων μας.

Στο ποδόσφαιρο φέτος δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των ακαδημιών, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη σταδιακή στελέχωση της αντρικής ομάδας με παίκτες μέσα από την παραγωγική διαδικασία του Συλλόγου μας. Παρόλα αυτά η πορεία της αντρικής μας ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου της στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη.

Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση μας ήταν η αύξηση του αριθμού των αθλητών που στελεχώνουν τις Ακαδημίες μας, με τον αριθμό των νεαρών παικτών να ανέρχεται στους 150. Η μεγαλύτερη συμμετοχή αφορούσε κυρίως τις ομάδες Κ 6 και Κ 8, ένα γεγονός που μας γέμισε χαρά, αφού καταδεικνύει την κλίση των ανθρώπων του νησιού μας προς τον αθλητισμό, αλλά και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα Κ 10 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο όμως γέμισε με ενθουσιασμό τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι με την προσπάθειά τους ξεπέρασαν τους ίδιους τους εαυτούς τους, κάνοντας περήφανους τους προπονητές και τους γονείς τους.

Η Κ 12 ομάδα μας, πραγματοποιώντας ξέφρενη πορεία στην κατηγορία της, προκρίθηκε στο Final Four της ΕΠΣ Κυκλάδων, το οποίο όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της έκτακτης κατάστασης. Ο Σύλλογος μας έχει καταθέσει πρόταση να φιλοξενήσει στο νησί μας την διοργάνωση, όποτε οι αρμόδιες αρχές κρίνουν.

Η Κ14 ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της και θα διεκδικήσει της συμμετοχή της στο Final Four μετά από αγώνα μπαράζ.

Η Κ 16, ένα παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση του κανονικής περιόδου, βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της. Με νίκη ή ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Final Four , ενώ με ήττα θα αναγκαστεί να παίξει αγώνα μπαράζ για την πρόκρισή της.

Φέτος επίσης ο Σύλλογος μας ξεκίνησε μια φιλόδοξη προσπάθεια, με την δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 15 αθλητριών. Στόχος μας η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Γενικά όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των προπονητών τους, μας έκαναν περήφανους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και μας γέμισαν αισιοδοξία για το μέλλον. Μέλημά μας δεν είναι μόνο οι διακρίσεις και η καλή πορεία των ομάδων μας. Στόχος μας είναι η νεολαία του νησιού μας να αγαπήσει τον αθλητισμό και να δημιουργήσουμε χαρακτήρες μαχητικούς και ακέραιους.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων, από τις 25 Μαΐου και μετά, ακολουθώντας κατά γράμμα τις υγειονομικές οδηγίες, ξεκίνησαν οι προπονήσεις των Κ 14 και Κ 16 ομάδων μας, ενώ σύντομα περιμένουμε να ξεκινήσει και η Κ 12.

Στο στίβο είδαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον αριθμό των μικρών μας αθλητών να αυξάνεται, ιδιαίτερα στη κατηγορία «Αστεράκια» (ηλικίας 4-5 ετών) αλλά και στις υπόλοιπες μικρές ηλικίες. Δηλώσαμε συμμετοχή σε αγώνες με υψηλό βαθμό συναγωνισμού, οι περισσότεροι όμως δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της έκτακτης κατάστασης. Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και τα «Αφροδίτεια» 2020, όπου και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Η ομάδα μας, εδώ και πολλά χρόνια, έχει παράδοση στον στίβο, με την ανάδειξη πολλών αθλητών και την επίτευξη ακόμα περισσότερων διακρίσεων. Οι αθλητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις προετοιμαζόμενοι για τους διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες. Ο στίβος θα αποτελεί πάντα μια από τις προτεραιότητες του Παμμηλιακού Α.Σ.

Στο Μπάσκετ συνεχίστηκαν οι προπονήσεις και η οργάνωση των ομάδων μας με την συμμετοχή 25 αθλητών, δείγμα πολύ ικανοποιητικό για το μέλλον. Η προσοχή θα δοθεί στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής αλλά και στην προσέλευση ακόμα περισσότερων νεαρών αθλητών, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Σύλλογός μας παράλληλα περιμένει τις κατάλληλες κινήσεις τόσο της πολιτείας όσο και των τοπικών φορέων για την εξασφάλιση χώρου για την κατασκευή κλειστού γηπέδου, που θα μπορούσε να στεγάσει αρκετά αθλήματα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα, όπου και οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες. Δεδομένα η κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο, όπως αντιλαμβανόμαστε και από την εμπειρία άλλων νησιών των Κυκλάδων που απέκτησαν κλειστό γυμναστήριο.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη «Ποδηλατάδα», ένα άθλημα που βρίσκεται στα άμεσα σχέδια μας και που θεωρούμε ότι έχει μέλλον στο νησί μας.

Στις σκέψεις του Συλλόγου μας βρίσκεται επίσης και η δημιουργία τμήματος τένις, ένα άθλημα που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με την διαρκώς αυξητική τάση που παρουσιάζει ο τουρισμός στο νησί μας. Ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κινήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την κατασκευή του γηπέδου.

Η οικογένεια του Παμμηλιακού Α.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους αρμόδιους φορείς, τις εταιρείες, τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που στάθηκαν αρωγοί στη φετινή δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί δημόσια:

  • Τον Δήμο Μήλου, τον απερχόμενο Δήμαρχο κον. Γεράσιμο Δαμουλάκη αλλά και τον νυν Δήμαρχο και παλιό μέλος του Δ.Σ., κον. Μανώλη Μικέλη για την στήριξη που μας παρείχαν
  • Την εταιρεία «IMERYS », τον κον. Ιωάννη Σανούδο και την κα. Άννα Βόγλη, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας
  • Την εταιρεία «Αιολική Μήλου» και ιδιαίτερα τον κον. Αντώνη και την κα. Μανταλένα Γερασίμου
  • Την Επιτροπή του Σταδίου Μήλου, τον απερχόμενο πρόεδρό της κον. Βασίλη Καμακάρη αλλά και τον νυν, κον. Μιχάλη Μωραΐτη, για τις όποιες διευκολύνσεις τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες
  • Τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου, τους γιατρούς κον. Ηλία Αποστολόπουλο και κα. Ζωή Γεωργοπούλου, καθώς και τον καρδιολόγο κον. Ηλία Σουρίδη για την πολύπλευρη προσφορά τους
  • Τους αγροτικούς γιατρούς του Κέντρου Υγείας Μήλου που εκτελούσαν χρέη ιατρών αγώνων των ομάδων μας
  • Το Αστυνομικό τμήμα Μήλου και το Λιμεναρχείο Μήλου για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν
  • Τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων κον. Ρένο Φρέρη, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας
  • Την Επιτροπή Διαιτησίας, τον Αρχιδιαιτητή κον. Λάμπρο Μενδρινό και τους διαιτητές της ΕΠΣ Κυκλάδων για το έργο τους
  • Το πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κον. Δημήτρη Παππά και τον σύμβουλο κον Πέτρο Σίδερη για την βοήθειά του
  • Το δίκτυο Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, στο οποίο ανήκει και ακαδημία ποδοσφαίρου μας
  • Τις ναυτιλιακές εταιρείες HELENIC SEA WAYS και ZANTE FERRIES για τις μετακινήσεις των ομάδων μας και την εξυπηρέτηση που παρείχαν στις αποστολές μας
  • Τους Παλαίμαχους Μήλου για την συνεχή παρουσία τους κοντά στις ομάδες μας και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν κατά της διάρκεια της χρονιάς
  • Το Σωματείο Λεωφορειούχων και Ταξί Μήλου
  • Το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Νίκος Ηλιόπουλος» και ιδιαίτερα τον κον. Μανούσο Καντσό που μας βοήθησε να διοργανώσουμε τις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας μας
  • Τον κον. Ιάκωβο Κυπραίο που επανειλημμένα εκπροσώπησε τον Σύλλογο μας στον ΣΕΓΑΣ, ενώ αγόγγυστα προσφέρει όποια βοήθεια του ζητηθεί
  • Τον κον. Σωτήρη Κατσάβα για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας του Παμμηλιακού Α.Σ., η οποία τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά φέτος
  • Τον Κωνσταντίνο Σπανό για τον σχεδιασμό των αφισών των αγώνων και των ανακοινώσεων, όπως και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας
  • Την κα. Μάντη Λυκερίδου-Βελετά για την φωτογράφηση των ομάδων μας
  • Τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα για τις μπάλες που πρόσφερε στην ομάδα μας
  • Τον κον. Νίκο Πόλλια για την υλικοτεχνική υποστήριξη που προσφέρει σε κάθε αθλητική εκδήλωση της ομάδας μας
  • Το Κοσμηματοπωλείο «Καλημέρα» και τον κον. Μιχάλη Βήχο για το φλουρί που προσφέρει στη βασιλόπιτα του Συλλόγου μας
  • Το Πατέρα Νεκτάριο Σώρρο για την συνεχή προσφορά του στην ομάδα
  • Για την παροχή αγαθών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας:

Το αρτοποιείο «Άρτεμις» και τον κον. Ιωάννη Μάλλη

Το Σούπερ Μάρκετ «Τσακανός» και τις κυρίες Βήχου Μαρία και Μιχαηλία

Το Σούπερ Μάρκετ SYNKA -Βιδάλης και τον κον. Ιωάννη Μανδραβέλο

Την κάβα ποτών «Καλός» και τον κον. Ιωάννη Βήχο

Το Σούπερ Μάρκετ «Alpha Market » και τον Δαμιανό Βήχο

  • Τους προπονητές μας:

Καραγιαννόπουλο Χρήστο

Κατσάβα Αντώνη

Τοντόροβιτς Σωτήρη

Καβαλιέρο Ιάκωβο

Πουλάκη Δημήτρη

Ζούλια Μαρία

  • Τους γονείς των αθλητών μας, οι οποίοι αποτελούν και τους πραγματικούς «αιμοδότες» του Παμμηλιακού, για την υπομονή που επέδειξαν, βοηθώντας μας πολλές φορές να ξεπεράσουμε δυσκολίες και προβλήματα
  • Τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, από όλα τα αθλήματα για την προσπάθεια, τη δύναμη και το κόπο τους.

Γιατί ο Παμμηλιακός πάνω από όλα είναι μια οικογένεια.

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Στόχος μας είναι η προώθηση του αθλητισμού, η σωματική και η πνευματική ανάπτυξη των αθλητών μας, αλλά και η προβολή του νησιού μας, μέσα από αθλητικές δραστηριότητες. Οι επιτυχίες δεν έρχονται μόνο με τις νίκες. Νίκη για μας είναι η συμμετοχή και η προσφορά. Ζητάμε από τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει. Θέλουμε ο Σύλλογος μας να ενώσει όλο το νησί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας, αφού χωρίς την στήριξη τους, δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

  • Μέγα Χορηγοί:

Δήμος Μήλου

Imerys

ΕΒΕΕΜ

Αιολική Μήλου

Escape to Milos – Δημήτρης Μάλλης

Riva Travel – Νίκος Χρόνης

Speedex Courier – Κωνσταντίνα Κουρέλη

  • Χορηγοί Ιματισμού:

«Το Γιασεμί» - Ελένη Τσιριγώτη: Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

«Τα Γλαρονήσια Catering » - Πέτρος & Μιχάλης Βαμβακάρης: Κ 6 & Κ 8

«Ζυγός» – Μαρίνα Βαμβακάρη-Παγώνη: Κ 14

«Τα Γλαρονήσια» - Πέτρος & Μιχάλης Βαμβακάρης: Κ16 & Ανδρική Ομάδα

«Milos Accommodation » – Δημήτρης Πουλάκης & Μαρίνος Κούρτης: Αντιανεμικά ποδοσφαίρου

Απόστολος Καμπούρης: Αντιανεμικά

«Escape to Milos » – Δημήτρης Μάλλης: Κ10 & πακέτο προπόνησης στίβου

«Giourgas Rent A Car » - Γιώργος Βελετάς: Σακίδια για τμήματα ποδοσφαίρου

Φαρμακείο Μαρτάκης – Στέφανος Μαρτάκης: Εμφάνιση μπάσκετ και προπονητικό υλικό για καλοκαιρινό camp

  • Χορηγοί στις εμφανίσεις ποδοσφαίρου:

Ανδρική Ομάδα:

Ψυκτικές Εργασίες Φραγκίσκος Ζούλιας

«Just Click » – Εμμανουήλ Τερζάκης

Κουφώματα Λεονάρδος Χαλαβαζής

«Ηλεκτροφωτιστική Μήλου» – Νίκος & Αντώνης Μάλλης

«Ακταίον Καφέ» – Νίκος Γοζαδίνος

«Χρυσόμηλο» – Κορονάκη Άρτεμις

«Deck Caf é Bar » – Στέλιος Ψαθάς

Hygiene Service – Δήμος Βουβουζίρας

Κ16:

«Μεταφορική Σταμάτης» – Γιάννης & Σταμάτης Μαρκαντώνης

«Experience Milos » – Νίκος Τριανταφυλλίδης & Μιχάλης Βαμβακάρης

«Vamvakaris Trans » – Θωμάς & Αντώνης Βαμβακάρης

«Tourlakis Cars » – Στέλιος & Ιωάννης Τουρλάκης

«Marias Clean Center » – Μαρία Κυρίτση

«Τα Γλαρονήσια Catering » - Πέτρος & Μιχάλης Βαμβακάρης

Κ14:

«Μαύρος Service » – Μιχάλης Καμακάρης

«Τσίφτης Μεταφορική» – Πέτρος Τούρλος

«Παγωτά Αγγελική» – Σταύρος Μαροθοδωράκης

«Athena Travel » – Αθηνά Σούλη

«Caf é Neon » – Δημήτρης Βλάχος

«Bottiglia » – Ευγένιος Ραπανάκης

Κ12:

Τεχνικό γραφείο – Μάνος Τερζάκης

«Μερεμετάκι» – Λευτέρης Βεντούρης

Vodafone Milos – Ντέισι Δημήτροβα & Ηλίας Μικέλης

«Alpha Market » – Δαμιανός Βήχος

Καμακάρης Ψυκτικές Εργασίες – Κώστας Καμακάρης

«Milos Rent .gr » – Μάρκος & Αντώνης Μάλλης

Κ10:

Your Taxnet Λογιστικό γραφείο – Κωνσταντίνος Παπαδιάς

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Elin – Ανδρέας Μαυρογιάννης

«Milos Travel » – Νίκος & Παναγιώτης Πειρουνάκης

«Milors Caf é» – Μιχάλης Ζούλιας

«Anezina Caf é» – Ανεζίνα Βαμβούνη

Φαρμακείο Παστρικού – Κατερίνα Παστρικού-Μπρα

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ – Νίκος & Ιωάννης Λιβάνιος

  • Σπόνσορες Ημερολογίου

Γερμανός, Κατάστημα Μήλου – Ανδρέας Σφίγγας

Γενική Ταχυδρομική – Βασίλης Χάλαρης

Παγωτά «Αγγελική»

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μήλου

Alkis Restaurant

Alpha Market

Κατάστημα ρούχων «Anne-Marie»

Εστιατόριο «Αρχοντούλα»

Αρτοποιήματα Ιωάννης Βικελής

Εργαστήριο κοσμημάτων «Ασήμι στο Κύμα»

AutoRepair &Sales

Cafeneon

Christos Rent a Moto

Ιωάννης Δρακόπουλος, Χειρούργος Οφθαλμίατρος

Drivers Shop Γιωργάλας

Παιδικά ρούχα «Έκφραση»

Πρατήριο Καυσίμων Πουλάκη «Εκο»

Εκθεσιακό Κέντρο σύγχρονης κατοικίας Κολιαράκη Άννα

Εμπόριο Ηλεκτρικών ειδών Βασίλης Μ. Βελετάς

Κάβα Ποτών Ι.&Α. Αβραμάκης

Παραδοσιακά Σπιτικά Εδέσματα «Εργίνα»

Φαρμακείο Κατερίνα Παστρικού-Μπρα

Φροντιστήριο Αγγλικών - Κωνσταντίνα Τσιριγωτάκη

Εστιατόριο «Flisvos »

Εστιατόριο «Γαλήνη»

Ανθοπωλείο «Γιασεμί»

Εστιατόριο «Glaronisia »

Ταχυφαγείο «Γρηγόρης»

«GS Gas » Ν.&Ι. Λιβάνιος

Ψητοπωλείο «Ο γύρος της Μήλου»

Ηλεκτροφωτιστική Μήλου

Κοσμηματοπωλείο «Καλημέρα»

Καβαλιέρος Γιώργος Real Estate

Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης - Γιάννης Φόρας

Μπουτίκ «Κούλα Shop »

Εστιατόριο «Lets Meet »

Εστιατόριο «Marianna »

Είδη δώρων «Μαρία Σούρα»

Ξυλουργικές εργασίες - Γιώργος Μάλλης

Φανοποιείο - Μάρκος & Νικόλαος Μάλλης

Matha Rent a Car

Μαύρος Service

Εστιατόριο «Μεθυσμένη Πολιτεία»

Εστιατόριο «Μικρός Απόπλους»

«Milors »caf é-snack bar

Πρατήριο υγρών καυσίμων - Ανδρέας Μαυρογιάννης

Επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών - Γενναδόπουλος Πέρρος

Ψυκτικές εργασίες - Φραγκίσκος Ζούλιας

Κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών «Πρόταση»

Εστιατόριο «Κυνηγός»

«Smart & Fast Clean » Τσάμης – Μαθιουδάκη

Speedex courier - Κουρέλη Κωνσταντίνα

Μεζεδοπωλείο «Το στερνάκι»

Super Market «Γαρύφαλλος»

Ταβέρνα «Τα πιτσουνάκια»

Βιβλιοπωλείο «Τερέζα»

«Θερμοηλιακή» Συστήματα - Μάρκος Κωνσταντίνου Ζούλιας

Καφέ-Ζαχαροπλαστείο «Το γλυκοφίλεμα της Ανεζίνας»

Φανοποιείο «Tourlakis Paints»

Rent a Car «G. Tourlakis»

Συνεργείο αυτοκινήτων - Βασίλης Δ. Μωραΐτης

Pet shop Τσιριγώτης Σπυρίδων

Δομικά υλικά Σ.Σ. Τσιριγώτης & ΣΙΑ

Κάβα ποτών - Δημήτρης Τσιρώνης

Μπουτίκ «Tresor »

Συστήματα επεξεργασίας νερού «Water shop »

Διοργάνωση εκδηλώσεων «Wedding in Milos »

Σχολές οδηγών «Ξυδούς»

Ενεργειακός επιθεωρητής - Βασίλης Χάλαρης

Κοσμηματοπωλείο «Χρυσόμηλο»

Οικοδομικά έργα - Κωνσταντίνος Ξυδάκης

Ταβέρνα «Ζυγός»

WIND – Κατάστημα Μήλου Βασιλική Ζούλια

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares