Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 12:25

Την Κυριακή 28/6 οι εκλογές του ΑΜΣ Φιλωτίου. Ψηφίζουν μόνο οι εγγεγραμμένοι

Μετά την αναβολή των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής, ο ΑΜΣ Φιλωτίου έτρεξε τις διαδικασίες και πλέον είναι έτοιμος να διεξάγει τις αρχαιρεσίες μέσα από τις οποίες θα προκύψει η νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του σωματείου για την επόμενη διετία.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 28/6 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του συλλόγου Φιλωτιτών ακι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.

Μάλιστα, υπήρξε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Ο Α.Μ.Σ. Φιλωτίου “Ο ΖΕΥΣ” είναι το παλαιότερο σωματείο της Νάξου και ταυτίζεται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του Φιλωτίου και της Ναξου. . Η ενδυνάμωσή του χρειάζεται την συμμετοχή σου . Αγκάλιασε την ομάδα μας και στήριξε τη ζωή και το μέλλον των νέων του τόπου μας. Γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου, κάνοντας τώρα την εγγραφή σου με 3,00€ . Ένωσε την δύναμη σου με την δύναμη μας για ένα ακόμα πιο δυνατό Α.Μ.Σ. Φιλωτίου “Ο ΖΕΥΣ”.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!
Οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Ιουνίου (10:00-21:00)
Δικαίωμα ψήφου θα έχουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα μέλη. Οι εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου καθημερινά
(17:30-19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Χώρα και 19:00-22:00 στο Φιλωτι πολιτιστικό κέντρο)
Η ενεργή συμμετοχή σου δίνει δύναμη στον Σύλλογο και στα νέα παιδιά. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός ενώνει και προάγει! Ο ΑΜΣ Φιλωτίου σε χρειάζεται!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares