Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 18:59

Tα «Σπαράγματα των γηπέδων» παρουσιάστηκαν όπως τους άξιζε! [pics-vid]

Συγκίνηση, ποιότητα, συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, συλλογικότητα και αγάπη κυριάρχησαν στην υπέροχη παρουσίαση του δίτομου βιβλίου του Μιχάλη Παπαδάκη ''Τα σπαράγματα των γηπέδων''.

Και όλα αυτά σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στον όμορφο χώρο του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμανάκι της μαγευτικής Νάουσας της Πάρου.

Η οικογένεια του Μιχάλη, δηλαδή ο Νηρέας είχε φροντίσει με την εθελοντική προσφορά των ανθρώπων του για την άρτια οργάνωση με τη διαμόρφωση του χώρου, αλλά και τους μεζέδες και τα πιώματα που τιμήθηκαν δεόντως από ντόπιους και μη.

Η παρουσία του κόσμου τεράστια και όχι μόνο από το ποδοσφαιρικό φάσμα του νησιού,δείγμα της εκτίμησης των συμπατριωτών του.Μάλιστα πολύ δεν μπόρεσαν να αγοράσουν το βιβλίο καθώς εξαντλήθηκε αστραπιαία ο αριθμός που ήταν διαθέσιμος.

Το εκλεκτό πάνελ παρουσίασης με εκλεκτή σύνθεση από τον δημοσιογραφικό κόσμο, με Αλέξη Σπυρόπουλο, Μάνο Γρηγοράκη και Θάνο Σαρρή και τον συντονισμό από τον φιλόλογο Τάσο Κασαπίδη, ανέδειξε και ανέλυσε το βιβλίο σε όλες του τις διαστάσεις,διείσδυσε στα ενδότερα των νοημάτων των σπαραγμάτων και απέδειξε ξεκάθαρα ότι κανείς από όσους τα διαβάσουν δεν θα το μετανοιώσει.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η μαζική προσέλευση των πιτσιρικάδων του Νηρέα που προσέφεραν λουλούδια στον δάσκαλο τους καθώς και οι αυθόρμητες συνεντεύξεις των παιδιών στον Αλέξη Σπυρόπουλο που άδραξε την ευκαιρία και έδωσε ένα ιδιαίτερα διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση. 

Παραβρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Πάρου κ Κωβαίος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Κουντρομιχάλης και Μαλαματένιος, ο κ. Ροκονίδας, ο κ. Μαρινόπουλος και ο έπαρχος κ.Μπιζάς.

Στο τέλος όλοι συμφωνούσαν για την σπουδαιότητα του βιβλίου και για την ευκαιρία που σου δίνει να ανακαλύψεις και να διδαχθείς περί πολλών ζητημάτων, όχι μόνο αθλητικών.

Και αν κάποιος κοίταζε τα μάτια του Μιχάλη Παπαδάκη μπορούσε να καταλάβει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα σε όσους τα πιστεύουν και είναι συνεπείς στην πορεία τους τηρώντας τις αρχές τους και τα πιστεύω τους.

Το βίντεο της παρουσίασης:

 

Φωτογραφίες:

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares