Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 13:34

Αμοργός: Ολοκληρώθηκαν τα «Αθλητικά Μονοπάτια»

Με υπερηφάνεια ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει πως το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» ολοκληρώθηκε και φέτος πετυχαίνοντας στο ακέραιο το σκοπό του και γιορτάζει τη λήξη του με μια ιδιαίτερη εκδήλωση αθλητισμού και χαράς η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στις 18:00, στο Δημοτικό Σχολείο Αιγιάλης.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 2015 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το Δήμο Αμοργού. Φέτος υλοποιήθηκε μέσω της ΔΗΚΕΑ του Δήμου.

Μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά γαλουχήθηκαν στις αξίες της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας και της υπευθυνότητας χωρίς να χάσουν ίχνος της παιδικότητας και του αυθορμητισμού τους. Ευχαριστούμε πολύ το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Αναγέννηση κ Προοδρο, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Αμοργού για το συντονισμό και την ομαλή διεξαγωγή των δράσεων και τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν. ‘Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά και στους γυμναστές μας.

Αθλητικά-Μονοπάτια-1200x1697-1-1086x1536_52bb6.jpg

Δήμος Αμοργού

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares