Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 14:11

Σπουδαία χορηγία του Αντώνη Γάκη στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο καθηγητής και ιδιοκτήτης τουριστικών καταλυμάτων στη Σαντορίνη κ. Αντώνης Γάκης, καθώς μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου αποφάσισε να χορηγήσει την διαμονή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου κατά την διαμονή τους στο νησί της Σαντορίνης.

Με αυτή τη χορηγία ο κ. Γάκης τείνει σημαντική χείρα βοηθείας στον ορεινό σύλλογο της Νάξου και τα πολυάριθμα τμήματα που συντηρεί. 

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ο Ζεύς ευχαριστεί θερμά τον κ. Αντώνη Γάκη για την πολύτιμη  χορηγία του προς το σύλλογο μας.

Ο Δρ. Αντώνης Γάκης καθηγητής περιβάλλοντος και θεατροπαραγωγός, ιδιοκτήτης της εταιρείας Muses Collection των πολυτελών κατοικιών ''The Muses of Santorini Private Jacuzzi Suites'' στον Βόθωνα Σαντορίνης θα αποτελέσει τον αποκλειστικό χορηγό διαμονής στην Σαντορίνη για την αθλητική χρόνια 2020-2021 όλων των αναπτυξιακών και ενηλίκων τμημάτων του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Ο ΖΕΥΣ ως ελάχιστη ένδειξη αγάπης για τον Κυκλαδικό ερασιτεχνικό Αθλητισμό, τη Ναξο και το Φιλώτι. 

Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του κ.Γάκη και να γίνουν χορηγοί ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή που διανύουμε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares