Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 15:03

Θετική εξέλιξη για τη λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Σίφνου

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημάρχου Σίφνου και του συνεργάτη της κ. Απόστολου Πιττή με το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, τον κ. Σταύρο Τσούλο, Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε κλίμα εγκαρδιότητας, η Δήμαρχος Μαρία Ναδάλη, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι ο Υπουργός έκανε δεκτά όλα τα υποβληθέντα -με την υπ’ αρ. 91/2020 απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ: ΨΑΝ7Ω1Τ-ΚΑ5)- αιτήματα του Δήμου Σίφνου.

Με ιδιαίτερη χαρά & ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη θετική απόφαση του Υπουργού!

Η άμεση ανταπόκριση που βρήκαμε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού φανερώνει το ενδιαφέρον της για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της καθώς και την έμπρακτη διάθεσή της να προχωρά σε τελεσφόρες ενέργειες.

Είμαστε βέβαιοι ότι, σε πλαίσιο καλής συνεργασίας, η υλοποίηση των αποφάσεων θα οδηγήσει και πάλι στην ομαλή λειτουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Σίφνου, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο άθλησης και εκδηλώσεων με σύγχρονες προδιαγραφές, που θα ικανοποιούν και θα αναδεικνύουν όλες τις μορφές δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιούνται σε αυτόν.

Δελτίο Τύπου Δήμου Σιφνου

Το διαβάσαμε στο naxospress.gr 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares