Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 01:30

Σκόραρε στην καρδιά της Μαρίας και ντύθηκε γαμπρός ο Χρήστος Αριανούτσος

Στα γήπεδα είναι άσος, πλέον το ίδιο είναι και στην ζωή ο γνωστός σε όλους μας παριανός ποδοσφαιριστής Χρήστος Αριανούτσος, ο οποίος από σήμερα έχει το δικό του σπιτικό.

Ο Χρήστος Αριανούτσος, γνωρίζει πολύ καλά πως να νικήσει έναν ποδοσφαιρικό αντίπαλο, αλλά μάλλον το ίδιο ισχύει και στην αγάπη, αφού η σύντροφος του Μαρία Σαπουντζάκη δεν μπόρεσε παρά να δεχθεί την πρόταση του και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν γάμο, ο οποίος τελέστηκε χθες Κυριακή 9/8 στην Πάρο μέσα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Την φωτογραφία του άρθρου την αλιεύσαμε από το προφίλ της μητέρας του Χρήστου, κυρίας Μαρίας Πουλιού, η οποία μάλιστα ευχαρίστησε δημοσίως τον κόσμο για τις ευχές του: «Είμαι βαθιά συγκινημένη που αυτή την σημαντική μέρα της ζωής μου στείλατε την αγάπη σας με τις ευχές σας !!! Εύχομαι στους ελεύθερους και στις ελεύθερες και στα δικά τους ! Στους γονείς και στα παιδιά τους , και στα εγγόνια τους ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είμαστε ΟΛΟΙ καλά για να ζήσουμε αυτές τις πραγματικά όμορφες στιγμές της ζωής μας!!!!».

*Η ομάδα του sportcyclades.gr εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχήσει και να έχει καλούς απογόνους. 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares