Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 01:30

Σκόραρε στην καρδιά της Μαρίας και ντύθηκε γαμπρός ο Χρήστος Αριανούτσος

Στα γήπεδα είναι άσος, πλέον το ίδιο είναι και στην ζωή ο γνωστός σε όλους μας παριανός ποδοσφαιριστής Χρήστος Αριανούτσος, ο οποίος από σήμερα έχει το δικό του σπιτικό.

Ο Χρήστος Αριανούτσος, γνωρίζει πολύ καλά πως να νικήσει έναν ποδοσφαιρικό αντίπαλο, αλλά μάλλον το ίδιο ισχύει και στην αγάπη, αφού η σύντροφος του Μαρία Σαπουντζάκη δεν μπόρεσε παρά να δεχθεί την πρόταση του και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν γάμο, ο οποίος τελέστηκε χθες Κυριακή 9/8 στην Πάρο μέσα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Την φωτογραφία του άρθρου την αλιεύσαμε από το προφίλ της μητέρας του Χρήστου, κυρίας Μαρίας Πουλιού, η οποία μάλιστα ευχαρίστησε δημοσίως τον κόσμο για τις ευχές του: «Είμαι βαθιά συγκινημένη που αυτή την σημαντική μέρα της ζωής μου στείλατε την αγάπη σας με τις ευχές σας !!! Εύχομαι στους ελεύθερους και στις ελεύθερες και στα δικά τους ! Στους γονείς και στα παιδιά τους , και στα εγγόνια τους ! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είμαστε ΟΛΟΙ καλά για να ζήσουμε αυτές τις πραγματικά όμορφες στιγμές της ζωής μας!!!!».

*Η ομάδα του sportcyclades.gr εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχήσει και να έχει καλούς απογόνους. 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares