Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 17:17

Πανναξιακός ΑΟΝ και Φανάρια ενώνουν δυνάμεις για καλό σκοπό

Η Καρδίτσα (η πόλη που δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα από την έλευση του Ιανού) μετράει τις πληγές της. Αφήνουμε στην άκρη την πολιτική αντιπαράθεση και θα σταματήσουμε στην στάση των αθλητικών σωματείων, των ανθρώπων του αθλητισμού που για μία ακόμη φορά δείχνουν το πραγματικά υπέροχο πρόσωπό τους.. Και γίνεται μάχη με τον χρόνο για να μπορέσουν να βρουν τρόπους συμπαράστασης και βοήθειας με ενεργό τρόπο προς τους κατοίκους της πανέμορφης πόλης στη Θεσσαλία.

Από την μάχη αυτή, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι παράγοντες των ομάδων της Νάξου. Οι άνθρωποι του Πανναξιακού ΑΟΝ και του ΑΠΑΣ τα Φανάρια ήρθαν σε συνεννόηση και συνεργάζονται αρμονικά (έως και την προσεχή Τρίτη) ώστε να προσφέρουν ότι μπορούν στους πληγέντες της Καρδίτσας. Και όπως διαβάζουμε στο κοινό δελτίο ενημέρωσης από τις δύο ομάδες: 

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΠ.Α.Σ. “τα Φανάρια” για την στήριξη των πλημμυροπαθών πολιτών της Καρδίτσας μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις καταστροφές που υπέστησαν της προηγούμενες ημέρες.

Δελτίο τύπου – Ανακοίνωση

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. και ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια» δείχνουν ακόμη μια φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο και στέκονται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Με πρωτοβουλία των Δ.Σ των Συλλόγων και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών συγκεντρώνεται από σήμερα Τετάρτη 23/9 και έως την ερχόμενη Δευτέρα 28/9 ανθρωπιστική βοήθεια.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν στο Δ.Α.Κ Νάξου «Δ. Περιστεράκης» στη Χώρα της Νάξου και ώρες 19:00-21:00, τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια , στυλό κλπ.).

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων

Πανναξιακού Α.Ο.Ν. & ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια»

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares