Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 14:50

Κανονικά οι αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το σαββατοκύριακο

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τα νέα μέτρα διάρκειας ενός μήνα, μεταξύ αυτών και την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Λόγω του ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση στα σωματεία και τους παράγοντες των Κυκλάδων για την διεξαγωγή των αγώνων αυτό το σαββατοκύριακο στις Κυκλάδες και μετά από δεκάδες ερωτήματά που λάβαμε επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και τον πρόεδρο της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Μάριο Ονάσογλου, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει καμία σχετική ενημέρωση και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, πάντα με τα όσα ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Όσο αφορά το μέλλον όλοι αναμένουν το διάγγελμα του πρωθυπουργού, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, αλλά αναβλήθηκε. Εκεί θα μάθουμε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Πάντως, στο τραπέζι έχει πέσει το κλείσιμο των πάντων πλην λιανεμπορίου και σχολείων στην Αττική.  Επίσης, στο τραπέζι των συζητήσεων είναι και η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Τέλος, αναμένεται επέκταση της τηλεκπαίδευσης στα ΑΕΙ , της τηλεργασίας αλλά και και αναστολή ομαδικών ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων. Αναφορικά με τη χρήση μάσκας θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η υποχρεωτική χρήση της παντού, σε  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares