Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 18:08

Τομεάρχης αθλητισμού της ΕΝΑ Ελλάδας ο Πέτρος Ραουζαίος

Μία σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον πρόεδρο της κοινότητας της Άνω Σύρου και γνωστό σε όλους μας από την παρουσία του στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων, Πέτρο Ραουζαίο.

Συγκεκριμένα, ο μεταξύ άλλων αντιπρόεδρος του Αίαντα Σύρου, προτάθηκε και έλαβε τη θέση του τομεάρχη αθλητισμού στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Η νέα θέση του Πέτρου Ραουζαίου αποτελεί και ενός είδους δικαίωση για τον ίδιο, αφού η αναγνώριση στο πρόσωπο του ξεπέρασε τα όρια των Κυκλάδων και μάλιστα έρχεται σε αντιπαράθεση με την κίνηση του είχε κάνει ο επικεφαλής της παράταξης του στη Σύρο κ. Μαραγκός, όταν για ανεξήγητους λόγους τον είχε αντικαταστήσει από την αθλητική επιτροπή του δήμου Σύρου.

Στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) συμμετέχουν αυτοδιοικητικοί μέχρι την ηλικία των 45 ετών από όλη τη χώρα και έχει ως στόχο την συντονισμένη προσπάθεια για να περάσει νέες ιδέες μέσα από τα θεσμικά όργανα. 

όσον αφορά τον Πέτρο Ραουζαίο, ο ίδιος δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά αυτή τη θέση, αφού όπως τόνισε μέσα από τον ΕΝΑ μπορεί μεταξύ άλλων να αναδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στη νησιωτική Ελλάδα και δη στις Κυκλάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΝΑ αναφέρει:

''Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, οι νέοι με εμπειρία, γνώσεις και διάθεση να προσφέρουν πρέπει να γίνουν οδηγός για την επόμενη μέρα. 

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είναι παρούσα στις στις εξελίξεις με προτάσεις, παρεμβάσεις σε θεσμικούς φορείς και στα συλλογικά όργανα που συμμετέχουν τα μέλη της, μια και αυτά δραστηριοποιούνται σε όλα τα νησιά της Ελλάδος.

Ο Αθλητισμός είναι ακρογωνιαίος λίθος της οικονομίας μας και η αγωνία όλων μας είναι να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια, ώστε να επανέλθουμε με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα που θα αγγίζουν όλη την τοπική οικονομία.
Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) ανακοινώνει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου Πέτρο Ραουζαίο ως Τομεάρχη Αθλητισμού. 

Ο Πέτρος Ραουζαίος κατοικεί στην Άνω Σύρο  και γνωρίζει εις βάθος τα θέματα του Αθλητισμού .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares