Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 22:02

Ξεκινούν οι προπονήσεις σε Volley League Ανδρών και Super League 2

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στα γήπεδα για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Volley League Ανδρών έγινε, καθώς από αύριο Κυριακή οι ομάδες θα μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα.

Όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Αθλητισμού οι ομάδες θα μπορούν να προπονούνται ουτοσώστε να είναι έτοιμες για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φοίνικας θα ξεκινήσει τις προπονήσεις την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, ενώ αναμένεται και η απόφαση για την volleyleague γυναικών, η οποία όλοι αναμένουν να είναι θετική.

 Αναλυτικά η ενημέρωση έχει ως εξής:

Επιτρέπεται από αύριο Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League).

Αυτή η προσθήκη στις αθλητικές δραστηριότητες που επιτρέπονταν ως τώρα, περιλαμβάνεται στην Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ισχύουν από αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Υπήρξε, νωρίτερα, θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Οι ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού συνεχίζονται προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα ομαδικά αθλήματα των ανωτάτων κατηγοριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν στο πρωτόκολλό τους υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για COVID-19.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares