Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 11:29

Παμμηλιακός: Νέες εγκαταστάσεις, αποκτά το δικό του γυμναστήριο

Η καραντίνα δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του Παμμηλιακού να οργανώνουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου με την επαναφορά στην κανονικότητα να είναι όλα έτοιμα για την εύρυθμη λειτουργεία των τμημάτων του.

Οι αλλαγές που γίνονται το τελευταίο διάστημα αφορούν τις εγκαταστάσεις, καθώς τοποθετήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου της Μήλου ένα isobox που από εδώ και στο εξής θα φιλοξενεί το γραφείο του συλλόγου και όπου οι γονείς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν άμεση επαφή με το σωματείο.

Τα ήδη υπάρχοντα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται λίγο παραπάνω από το γήπεδο θα μετατραπούν σε γυμναστήριο, αφού ήδη ο Παμμηλιακός έχει προμηθευτεί με τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό, έπειτα προσωπικές ενέργειες του εφόρου στίβου Δημήτρη Ζαγουρή και την συνδρομή του δήμου Μήλου, τοποθετήθηκε και ιsobox στο γήπεδο δίπλα στα υπάρχοντα αποδυτήρια, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σαν γυναικεία αποδυτήρια.

Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, αφού οι πληροφορίες μας από το ''νησί της Αφροδίτης'' αναφέρουν ότι με πρωτοβουλία του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη έχουν δρομολογηθεί και άλλες παρεμβάσεις στο στάδιο που θα καταστήσουν τις εγκαταστάσεις από τις πληρέστερες στις Κυκλάδες.

Ο αθλητικός κόσμος στο νησί αναμένει και από την τοπική αυτοδιοίκηση να πράξει τα δέοντα ώστε επιτέλους να προχωρήσει και το έργο της τοποθέτησης του ταρτάν.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares