Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 01:09

Παμμηλιακός: Η αναγνώριση της Γ.Γ.Α. είναι φυσικό επακόλουθο

Μετά από 60 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Μήλου και των Κυκλάδων, ο Παμμηλιακός συνεχίζει να αποτελεί το ''φάρο'' της νεολαίας του νησιού της ''Αφροδίτης''.

Η επίσημη ειδική αναγνώριση από την Γ.Γ. Αθλητισμού που ολοκληρώθηκε χθες 13/1, είναι απλά η συνέχεια της παρουσίας του σωματείου, που ως μοναδικός πρεσβευτής της Μήλου σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα τηρεί στο απόλυτο την αποστολή του που δεν είναι άλλο από την προσφορά στη νεολαία και κατ επέκταση στην κοινωνία του νησιού.

Η συμμετοχή στη λίστα των σωματείων που έχουν λάβει την αναγνώριση της Γ.Γ.Α., έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από αναγνωρίσεις σε ομοσπονδίες και αθλητικές ενώσεις και αποτελεί απλά το επιστέγασμα της προσφοράς όλων των συμβουλίων που έχουν διοικήσει τον σύλλογο από το 1960.

Ζητήσαμε την άποψη των ανθρώπων του Παμμηλιακού για την συμμετοχή του συλλόγου στο μητρώο και εκείνοι αρκέστηκαν να μας πουν ότι αυτά που επακολουθούν είναι περισσότερο σημαντικά, αφού πρόκειται για ενέργειες που θα αναβαθμίσουν τον σύλλογο και τους αθλητές στην καθημερινότητα. 

Με λίγα λόγια, αυτό που επιθυμεί η διοίκηση του συλλόγου να βγει προς τα έξω είναι ότι, σημασία έχει η διάρκεια, η ιστορία και ο συνεχής αγώνας. Από λόγια έχουμε χορτάσει! 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares