Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 15:07

Πρώην τερματοφύλακας του ΑΟ Σύρου ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΟ Σύρου είναι ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι βοήθησε τους δύο νεαρούς να αποφύγουν τη σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με το zougla.gr ο 26χρονος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής από τον Ιανουάριο του 2020. Ήταν ένας από τους 1.500 ειδικούς φρουρούς που προσέλαβε με διαδικασίες fast track το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «λόγω των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης». Η εκπαίδευση των νεαρών αστυνομικών κράτησε περίπου τρεις μήνες και φαίνεται ότι κάποιοι δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τον νέο τους ρόλο και την ιδιότητά τους. 

Ο νεαρός παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά σωματεία από μικρό παιδί.  Είναι τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες, όπως στις Φοίνικα Περιστερίου, Παλαιό Φάληρο, Αγίους Αναργύρους, Αργοναύτη Αχαρναϊκό, ΑΟ Σύρου, Ανθούπολη Ατρόμητος Αθηνών και ΑΟ Καραβά. 

Μετά απ’ όσα έγιναν και την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, το Αρχηγείο της αστυνομίας τον έθεσε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διενεργείται ένορκη διοικητική εξέταση. 

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από νέα στοιχεία που προκύπτουν μέσω του δικηγόρου του που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός σε εμάς ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι προέτρεψε τους νεαρούς να παραδοθούν και όχι να κρυφτούν όπως ακουγόταν μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποφασίσει.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares