Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 14:49

Βαμβακάρης: Ναι στο άνοιγμα των αθλητικών χώρων, συζήτηση για τα πρωταθλήματα

Σαφέστατα υπέρ του ανοίγματος των αθλητικών χώρων, αλλά παράλληλα και με επιφυλακτικότητα για το αν θα πρέπει να υπάρξουν μετακινήσεις για τα πρωταθλήματα τάχθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, κ. Μιχάλης Βαμβακάρης.

«Είμαστε υπέρ στο να ανοίξουν το συντομότερο για προπονήσεις οι αθλητικοί χώροι» είπε ο κ. Βαμβακάρης απατώντας ποια είναι η άποψη του ίδιου και του συλλόγου του.

Όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ο κ. Βαμβακάρης είπε: «Λίγο πριν την έναρξη της καραντίνας είχαμε ήδη προβλήματα, αφού οι γονείς ήταν επιφυλακτική για το αν θα έπρεπε αν υπάρχουν μετακινήσεις φοβούμενοι για την υγεία των παιδιών τους και των οικείων τους από ενδεχόμενη διασπορά του ιού. Σίγουρα, αν τεθεί θέμα επανέναρξης των πρωταθλημάτων, τότε θα γίνει συνάντηση με όλους τους γονείς, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο. Εμείς σαν διοίκηση θα πράξουμε ότι αποφασίσουν εκείνοι».

Τέλος, ο κ. Βαμβακάρης εκθείασε το έργο των τοπικών αρχών για τον περιορισμό της διασποράς του covid-19: «Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τις αρχές του νησιού μας που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσουν «καθαρό» το νησί μας. Περιμένουμε να ανοίξουν και πάλι οι αθλητικοί χώροι και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares