Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 21:25

Στην διαβούλευση ''Αθλητισμός 2021 - Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση'' συμμετείχε ο Ιέραξ Μήλου

Μεταξύ των σωματείων που συμμετείχαν στην διαβούλευση με θέμα: «Αθλητισμός 2021 - Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση» ήταν και ο Ιέραξ Μήλου.

Το σωματείο της Μήλου συμμετείχε στο διαδικτυακό διάλογο μετά από πρόσκληση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την οποία εκπροσώπησε ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση:

Το Α.Σ. Πλακών Μήλου «Ο ΙΕΡΑΞ» σας ενημερώνει πως στις 27/01/21 συμμετείχαμε επιτυχημένα στην πρώτη Διαδικτυακή συζήτηση «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση» την οποία διοργάνωσε η ΓΓΑ και συντόνισε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συζήτηση στην οποία πήραν το λόγο 100+ ομιλητές από τους 400+ που είχαν εγγράφει, έβγαλε εποικοδομητικά συμπεράσματα , μιας και αναλύθηκαν στον Υφυπουργό πολλές σκέψεις και οι προβληματισμοί των ερασιτεχνικών σωματείων για το παρόν και το μέλλον του ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Ο ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ μέσω του Προέδρου του κ Α.Δεληβασιλείου, απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις/προτάσεις/προβληματισμούς προς την ΓΓΑ και τον υφυπουργό, όπως μας ζητήθηκε.

Παρόμοια υπομνήματα-επιστολές έχουν σταλεί στα τέλη του περασμένου χρόνου και προς τους τοπικούς Φορείς (Δήμο Μήλου), Επαρχείο Μήλου, Περιφέρεια Αιγαίου, και σε πρώτη φάση έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές συζήτησης-διευθέτησης κάποιων εκ των αιτημάτων-προτάσεων μας

Επίσης ο ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ δήλωσε και δηλώνει παρόν σε κάθε έξω-Αθλητική δραστηριότητα φίλο-περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα (ανακύκλωση, κομποστοποίηση κτλ) διοργανωθεί από τον Δήμο Μήλου η Άλλους «διαπιστευμένους» φορείς, και απέστειλε σχετικά αιτήματα εθελοντικής προσφοράς το τελευταίο διάστημα.

Τέλος προγραμματίζουμε σειρά ομιλιών με τηλεδιάσκεψη για σημαντικά ζητήματα της εποχής μας που απασχολούν κυρίως Ανήλικα παιδιά και γυναίκες και για τον λόγο αυτό έχουμε προσκαλέσει Έλληνες Επιστήμονες η Δημόσια πρόσωπα να συμμετάσχουν στις ομιλίες αυτές , τα θέματα και η ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ.Π.Μ ΙΕΡΑΞ 1960

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares