Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 22:49

Κατέθεσε την άποψη του στην διαβούλευση «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη μεταρρύθμιση» ο Παμμηλιακός

Η πολυετής παρουσία του Παμμηλιακού και η πολυεπίπεδη ανάμειξη του συλλόγου με τον αθλητισμό τον κατατάσσουν σίγουρα ανάμεσα στα σωματεία που μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα σε κάθε διαβούλευση που έχει να κάνει με την βελτίωση και την μεταρρύθμιση.

Πρόσφατα, ο Μιλέικος σύλλογος συμμετείχε στην διαβούλευση της Γ.Γ. Αθλητισμού δια του προέδρου του κ. Βαμβακάρη, καταθέτοντας και την δική του άποψη στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στην συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη μεταρρύθμιση».

Η σχετική ανακοίνωση: 

Ο Παμμηλιακός, η ομάδα που στις Κυκλάδες διαθέτει αθλητική αναγνώριση από το 1999, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συμμετείχε στον διαδικτυακό διάλογο με θέμα «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη μεταρρύθμιση», που πραγματοποιήθηκε στις 25/01/21 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Λευτέρη Αυγενάκη μέσω του Προέδρου του Μιχάλη Βαμβακάρη.

Ο Παμμηλιακός γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της Γ.Γ.Α για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την ανασυγκρότηση του αθλητικού οικοδομήματος.

Η φωνή και οι προτάσεις του Συλλόγου θα φανούν χρήσιμες για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων στον αθλητισμό, την υιοθέτηση καλών πρακτικών και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Η αρχή μόλις έγινε!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares