Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 18:29

Η παρωδία συνεχίζεται. Ο Λ. Αυγενάκης επαναφέρει στην επιτροπή τα θέματα του αθλητισμού

Ο παραλογισμός στον αθλητισμό συνεχίζεται, λες και οι ειδικοί έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου και των άλλων αθλημάτων.

Κλείνουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε χρονικό σημείο που δεν συντρέχει λόγος. Τον ανοίγουν στην πιο επικίνδυνη φάση της πανδημίας και πριν καλά - καλά πατήσουν στους αθλητικούς χώρους τα σωματεία τους κλείνουν με τόσο άναρχο τρόπο που αναστατώνουν όλη την αθλητική χώρα.

Τώρα; ο «αρχιμάστορας» και κατεξοχήν υπεύθυνος όλης αυτής της κατάστασης, Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης έρχεται μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο facebook, να δηλώσει πως θα επαναφέρει στην αυριανή (05/03) συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε: «Σεβόμενοι το επιστημονικό κύρος των λοιμωξιολόγων και την κρισιμότητα της κατάστασης, επαναφέρουμε στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής την τεκμηριωμένη εισήγηση μας για τα θέματα του αθλητισμού».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι χιλιάδες. Το συμπέρασμα όμως ένα. Δεν υπάρχει η παραμικρή συνεννόηση μεταξύ των υπευθύνων. Επίσης αν ήταν εκλογές κάποιας ομοσπονδίας, τότε ο κ. Αυγενάκης θα είχε βρει σίγουρα τον τρόπο να παρέμβει΄.

Αν δεν είναι παρωδία όλο αυτό που βιώνει ο αθλητικός κόσμος, τότε τι ακριβώς είναι;

2021 03 04 3

 
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares