Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 15:43

Volley League Γυναικών και Γ΄Εθνική οι ''μεγάλοι χαμένοι'' της ΚΥΑ

Τα δύο αδικημένα πρωταθλήματα, που παρά το γεγονός ότι τηρούν όλα τα πρωτόκολλα σχετικά με την πρόληψη κατά του Covid-19 τους αφαιρέθηκαν δραστηριότητες είναι η Volley League Γυναικών και η Γ΄Εθνική.

Η "διορθωτική" ΚΥΑ που εκδόθηκε σήμερα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επαναφέρει μέρος του λάθους της επιτροπής λοιμωξιολόγων, οι οποίοι σύμφωνα με τους κ.κ. Αυγενάκη και Μαυρωτά έγινε λόγω εσφαλμένης εκτίμησης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Πλέον ένα πρωτάθλημα που κυλούσε χωρίς προβλήματα, αυτό της Volley League διακόπηκε μέχρι νεωτέρας, πράγμα που ισχύει και για τις προπονήσεις της Γ΄Εθνικής, που αν και επιτέλους ξεκίνησαν έχοντας πιστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, τελικά δεν διήρκησαν ούτε μία εβδομάδα. 

Πλέον και οι δύο ανωτέρω κατηγορίες έχουν να αντιμετωπίσουν και τον χρόνο. Υπάρχουν οι deadline που θα πρέπει να τηρηθούν, αφού η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, θα δώσει το πράσινο φως για αγώνες.


Διαβάστε επίσης: Κάθετη αναστολή των προπονήσεων σε όλους τους ομίλους της Γ΄Εθνικής


Οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά. Το πρωτάθλημα της Volley league θα ξεκινήσει βάσει ανακοινώσεων στις 17/3 (εάν και εφόσον δοθεί το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους), αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην προλάβει να ολοκληρωθεί αν δεν γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

Όσο αφορά τη Γ΄ Εθνική, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στην επιτροπή έχουν αφήσει ένα μικρό περιθώριο παράτασης μίας εβδομάδας, το οποίο αν ξεπεραστεί, τότε θα μιλάμε για οριακές καταστάσεις που ίσως οδηγήσουν στην δυσάρεστη σε όλους μας οριστική ματαίωση. Άλλωστε, η Γ΄Εθνική είναι και η μοναδική κατηγορία στην οποία αν δεν υπήρχε το σχεδόν εκβιαστικό δίλημμά (αν δεν δηλώσεις πέφτεις), τότε μεγάλο ποσοστό των ομάδων επιθυμούν την οριστική διακοπή.  

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares