Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 15:23

Τείνουν να γίνουν viral οι φρούδες υποσχέσεις για το βοηθητικό του ΔΑΚ Νάξου [vids]

Πέρυσι, στις 8 Μαρίου του 2020 που πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Πανναξιακού, ήταν η τελευταία φορά που ακούστηκε από τα πιο επίσημα χείλη της δημοτικής αρχής ότι τον επόμενο μήνα θα έμπαινε σε τροχιά υλοποίησης του περιβόητο βοηθητικό γήπεδο 8χ8 πίσω από το ΔΑΚ Νάξου.

Τότε ο δήμαρχος, κ. Δημήτρης Λιανός, ενώπιον όλης της Πανναξιακής οικογένειας με υπερηφάνεια ανακοίνωσε ότι ο δήμος υλοποιεί έργα στα γήπεδα της Νάξου και μάλιστα έδωσε και λεπτομέρειες της περιγραφής του έργου στο 8χ8, ενώ προανήγγειλε τότε ότι το έργο θα συγχρηματοδοτήσει και η περιφέρεια. Μάλιστα ο κ. Λιανός είχε κάθε λόγο να είναι υπερήφανος, αφού ο ίδιος, από τη θέση του αντιδημάρχου που κατείχε τις προηγούμενες χρονιές είχε υποσχεθεί αρκετές φορές το πολυπόθητο έργο.

Φυσικά, ο κ. Λιανός δεν ήταν ο μόνος που είχε υποσχεθεί την υλοποίηση του έργου, καθώς η συγκεκριμένη υπόσχεση έχει ακουστεί από πολλούς αιρετούς, ειδικά σε προεκλογικές περιόδους.

Το βοηθητικό γήπεδο στο ΔΑΚ Νάξου θα δώσει ανάσα στις ακαδημίες των ομάδων και αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του Πανναξιακού τα τελευταία χρόνια. Και εδώ αποδεικνύεται η προχειρότητα στην λήψη των αποφάσεων για τα αθλητικά έργα. Τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει περισσότερα από 500.000€ σε αθλητικά έργα στο νησί... Και μετά από αυτά τα χρήματα και τα έργα, τι; Καλύφθηκαν οι ανάγκες; Όχι, σε καμία περίπτωση και αυτό δεν το λέμε εμείς το λένε τα ίδια τα σωματεία.

Ας ακούσουν επιτέλους η Περιφέρεια και ο δήμος τις απεγνωσμένες φωνές των διοικούντων. Μπορεί φέτος οι συνθήκες να μην επέτρεπαν την κοπή της πίτας του Πανναξιακού με καλεσμένους, όπου σίγουρα θα ακούγαμε κάποια νέα φρούδα υπόσχεση, αλλά αυτή τη φορά ακούστηκαν παράπονα από τα χείλη των Γιάννη Πολυχρονάκου, Βασίλη Φλεριανού και Στέλλας Παρτσινεβέλουπου δικαίως νιώθουν τα αισθήματα της αδικίας και της κοροϊδίας. Ας πάψει επιτέλους ο ένας να ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Ας κάνουν πράξεις αυτά που υποσχέθηκαν για να τους ψηφίσει ο κόσμος.

Υποσχέσεις... και από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε και εκείνος το ίδιο αίτημα από την τότε θέση του προέδρου του Πανναξιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Κατσαράς πριν λίγες ημέρες ανανέωσε την υποσχεσιολογία, λέγοντας σε ανθρώπους του Πανναξιακού ότι το έργο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Από την υπόθεση με το ναυάγιο του κλειστού στο Φιλώτι, θαυμάσαμε την ειλικρίνεια του κ. Κατσαρά. Είναι ώρα ο ίδιος να ενεργήσει με την ίδια ειλικρίνεια και ως προϊστάμενος του αθλητισμού στο νησί να βγει μπροστά και να δώσει ειλικρινείς απαντήσεις σε αυτούς που τις περιμένουν.  

Ειλικρινά, κανένας αθλητής δεν ασχολείται, ούτε νοιάζεται με τις κόντρες του δήμου Νάξου με την περιφέρεια. Αυτό που τον καίει είναι ότι δεν υπάρχει χώρος να αθληθεί. Και τον καίει ακόμα περισσότερο όταν βλέπει το δημόσιο χρήμα που διατίθεται στον αθλητισμό να επενδύεται σε έργα που ουσιαστικά δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν σε τίποτα.

Δεν είναι μόνο το 8χ8 του ΔΑΚ Νάξου που αποτελεί έργο το οποίο θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα. Παράλληλα και με γρήγορες διαδικασίες, η Χώρα της Νάξου χρειάζεται ένα νέο γήπεδο 11χ11 το οποίο θα φιλοξενεί αποκλειστικά προπονήσεις και αγώνες των ακαδημιών ποδοσφαίρου του νησιού. 

Εμείς, βρήκαμε κάποιες από τις πολλές υποσχέσεις που έχουν καταγραφεί στην κάμερα μας. Δυστυχώς, στα παρακάτω βίντεο θα διαπιστώνεται ότι το έργο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, αλλά μέχρι εκεί, αφού όλα αποδεικνύονται μέχρι στιγμής λόγια και μόνο λόγια.

Τι είχε πει ο κ. Κατσαράς το 2020

Τι είχε πει ο Μιχάλης Αγγελής στην πίτα του Πανναξιακού το 2019. Λίγο αργότερα υπήρξε υπόσχεση από τον κ. Λιανό

 

Στην πίτα του Πανναξιακού το 2020 ο κ. Λιανός ανακοινώνει ότι το έργο μπαίνει σε ψήφιση τον επόμενο μήνα 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares