Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 23:31

Το ψήφισμα της Κοινότητας Στενής Τήνου για το θάνατο του Νικολάου Φωσκόλου

Στη Στενή Τήνου και στο Κοινοτικό Κατάστημα της Στενής σήμερα 26-03-2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 , συνήλθε σε κεκλεισμένων των θυρών έκτακτη συνεδρίαση το Κοινοτικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω θέματος:

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘEMA : «Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από την Κοινότητα Στενής, μετά το άγγελμα του θανάτου του Νικολάου Φωσκόλου εν ενεργεία μέλους Συμβουλίου της Κοινότητας Στενής.»

Ο πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα ανέφερε τα εξής :

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Νικολάου Φωσκόλου εν ενεργεία μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου , βύθισε σε θλίψη τους συγγενείς του, τους φίλους και τους συντοπίτες του. Ο Νίκος ήταν πάντα ενεργός πολίτης και δραστήριος. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Εξωμβούργου, πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Στενής και μέλος του συμβουλίου της Κοινότητας Στενής. Εργάστηκε εδώ και πολλά χρόνια με αγάπη για τον τόπο του και ήταν πάντα μπροστά στις ανάγκες του χωριού και της Κοινότητας, με όλες του τις δυνάμεις. Στη συνέχεια πρότεινε τα ακόλουθα τα οποία έγιναν και ομόφωνα αποδεκτά από τα μέλη του συμβουλίου :

1ον) Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του συμβουλίου στους συγγενείς του εκλιπόντος
2ον) Να επιδοθεί το ψήφισμα στους συγγενείς του εκλιπόντος, και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
3ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό του δια ζώσης τακτική συνεδρίαση

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χαρικιόπουλος

τα Μέλη της Κοινότητας Στενής Τήνου
Ιωάννης Ζαλώνης, Νικόλαος Ρουγγέρης Αντώνιος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares