Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 22:38

Ξαναχτύπησαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σαντορίνης οι Βάνδαλοι

Ανεγκέφαλοι και κάφροι προκάλεσαν ζημιές σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού της Σαντορίνης, προκαλόντας τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας που βλέπει από την μία πλευρά τον ΔΑΠΠΟΣ να προσπαθεί να αποκαταστήσει και από την άλλη κάποιους να βανδαλίζουν την δημόσια περιουσία που ανήκει στη νεολαία του νησιού.

Δεν είναι πρώτη φορά που αντικρίζουμε τέτοιες εικόνες στο νησί, αφού και στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες και αναφορές για παρόμοιες πράξεις ντροπής.

Η ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ

Θλίψη μας έχουν προκαλέσει οι πράξεις βανδαλισμού και συνεχόμενων φθορών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα κατά κύριο λόγο στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο, στο γήπεδο του Βόθωνα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και σε άλλα ανοιχτά γήπεδα του νησιού.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ επιχειρεί και αποκαθιστά άμεσα τις βλάβες που προκαλούνται κατά καιρούς, ώστε οι αθλητικοί χώροι να βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, των αθλητών και των παιδιών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν μας το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες.  
 
Θεωρούμε πως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά από ανθρώπους που σίγουρα ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Οργανισμού δεσμεύεται να προβεί στις όποιες ενέργειες επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να προστατευτεί η περιουσία των δημοτών, ενώ στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στους περισσότερους από τους αθλητικούς χώρους με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών.

Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των γηπέδων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Οι χώροι άθλησης ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους προστατεύσουμε με κάθε μέσο, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα παιδιά, γονείς και αθλητές σε αυτούς. Όλα ανήκουν στις επόμενες γενιές και για αυτές θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε παράδειγμα και να τους παραδώσουμε κάθε γήπεδο σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.  

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει ή έχει εντοπίσει παρόμοια περιστατικά να επικοινωνήσει με τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στο τηλέφωνο 22860 24828 ή στο e-mail: dappossantorini@gmail .com.

Η αντίδραση του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Βασίλη Αλαφούζου ήρθε με την εξής ανακοίνωση στον προσωπικό του προφίλ στο facebook :

Θλιβερά φαινόμενα αλλά δε θα επιτρέψουμε σε μία αρνητική μειοψηφία να κακοποιεί την περιουσία των παιδιών μας.

- αποκαθιστούμε άμεσα τις φθορές

- προετοιμάζουμε πρόγραμμα απομακρυσμένης παρακολούθησης των αθλητικών χώρων ώστε να εντοπίζονται οι "απρόσεκτοι" και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη

- συνεργαζόμαστε καθημερινά ως κοινωνία για να διασφαλίσουμε τους χώρους άθλησης και τα χρήματα των δημοτών

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares