Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 00:19

Νέος φωτισμός το επόμενο τρίμηνο στο γήπεδο της Τήνου

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης στο γήπεδο της Τήνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όπως ενημερώνει μέσω του προφίλ της η Έπαρχος Τήνου κυρία Νατάσα Δεληγιάννη - Άσπρου οι νέες εργασίες αφορούν την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού. Η σύμβαση υπεγράφη και το έργο θα παραδοθεί εντός του επόμενου τριμήνου.

Η σχετική ενημέρωση:

Υπογράφηκε χθες, 14/5/2021 μεταξύ του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία "3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε" η εργολαβική σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τήνου στη θέση ΒΙΝΤΣΙ.

Χρόνος περαίωσης της εργολαβίας: τρείς (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά τις εργασίες που έγιναν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο δημοτικό γήπεδο της Τήνου στο ΒΙΝΤΣΙ που αφορούσαν την αντικατάσταση των κερκίδων, των τερμάτων και του τάπητα, έρχεται τώρα και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου για να πάρει σάρκα και οστά ένα πάγιο αίτημα της νεολαίας μας, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές γήπεδο ποδοσφαίρου που θα είναι πραγματικά στολίδι του νησιού μας.

Είμαστε κοντά στους νέους μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον και άλλα αιτήματά τους.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής σε όλη αυτή την προσπάθεια!!!!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares