Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 17:29

Summer Camp 2021! - Olympic Games! - Κολυμπάω, Παίζω και Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Το φετινό καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των camp που διοργανώσαμε στην παραλία του Άη Γιώργη και στο Βίντσι, συνεχίζουμε και φέτος για 12η Χρονιά την διοργάνωση Καλοκαιρινού Camp για παιδιά!

Με βάση τα υδάτινα σπορ όπως Κολύμβηση, Ιστιοπλοΐα και Ιστιοσανίδα προστίθενται κι άλλες δραστηριότητες στη στεριά όπου τα παιδιά μέσα από παιχνίδι θα γνωρίσουν περισσότερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Μπεκατώρου, Κακλαμανάκης, Κοκκαλάνης, Αφρουδάκης, Στεφανίδη, Κορακάκη και ακόμα περισσότεροι θα είναι κάποια από τα ονόματα στα οποία θα κάνουμε αφιέρωμα μέσα από τις δραστηριότητες!

summer camp 1

Το έμπειρο προσωπικό των προπονητών με γνώμονα την διασκέδαση και την ασφάλεια των παιδιών έχει προετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδι και δώρα.

Εν αναμονή νέων οδηγιών για τη πραγματοποίηση των αθλοπαιδιών (ηλικίες και τεστ) μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, έχουμε φροντίσει για τη δωρεάν παροχή self-test με την εγγραφή.

Έναρξη 28 Ιουνίου!
Προεγγραφές: 6909365558 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες!

thumbnail ΑΦΙΣΑ SUMMER CAMP

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares