Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 10:37

Παραίτηση με αιχμές του Μιχάλη Βαμβακάρη από την αθλητική επιτροπή του δήμου Μήλου

Η τεράστια προσφορά του προέδρου του Παμμηλιακού, κ. Μιχάλη Βαμβακάρη στον αθλητισμό της Μήλου και γενικότερα των Κυκλάδων είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος και περισσότερο αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί του.

Όμως, ο δρόμος του Μηλιού παράγοντα δεν είναι εύκολος. Αντιθέτως είναι δύσκολος, ανηφορικός και δύσβατος και πόσο μάλλον όταν υπάρχει τεράστια διαφορά φιλοσοφίας με κομβικούς παράγοντες που διαφεντεύουν τον αθλητισμό του νησιού της Μήλου. 

Ως μέλος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Μήλου, ο Μιχάλης Βαμβακάρης αποτελεί πολυτέλεια για τον θεσμό και συχνά πυκνά προτείνει καινοτόμες δράσεις και παρεμβάσεις για το καλό της νεολαίας του νησιού και φυσικά του μεγαλύτερου σωματείου που έχει στις τάξεις του εκατοντάδες αθλητές που δεν είναι άλλο από τον Παμμηλιακό. Όπως τονίζει ο ίδιος, τα μέλη της επιτροπής δεν μοιράζονται τις ίδιες απόψεις μαζί του, έχοντας στο μυαλό τους άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό [σ.σ. ο νοών νοείτω] .

Ο Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού βλέπουν το τελευταίο διάστημα το ένα αίτημα να απορρίπτονται τα αιτήματα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του σωματείου. 

Δυστυχώς, η αδράνεια και η ανεπάρκεια του δήμου Μήλου στο αθλητικό κομμάτι έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, αφού θα θυμηθούμε ότι χρειάστηκε ένα άρθρο του sportcyclades.gr για να αντιδράσει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης με δημόσια σχόλια και έπειτα ξεκινήσουν οι διαδικασίες χρηματοδότησης του σταδίου Μήλου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δυστυχώς αυτό ήταν και το μόνο ευχάριστο νέο αναφορικά με τον αθλητισμό που ακούσαμε για την Μήλο, καθώς όλα τα υπόλοιπα αφορούν ατομικές δράσεις του Παμμηλιακού. 

Όλη αυτή την κατάσταση έφερε τον Μιχάλη Βαμβακάρη στα όρια του, που υπέβαλε την παραίτηση του, καθώς πλέον διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κοινή πορεία και σκέψη με τα υπόλοιπα μέλη της αθλητικής επιτροπής, ενώ παράπονα υπάρχουν και από τον ίδιο τον δήμαρχο. [σ.σ. Επιτέλους, στη Μήλο θα πρέπει να καταλάβουν τι εστί Παμμηλιακός και τη προσφέρει στην τοπική κοινωνία].

Η επιστολή παραίτησης: 

«Κύριοι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον θεσμό που κλήθηκα να υπηρετήσω, υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του μέλους της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Μήλου, καθώς διαπιστώνω ότι δεν μοιραζόμαστε, με την πλειοψηφία της Επιτροπής, τις ίδιες απόψεις για την αναβάθμιση και την εξέλιξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Καθώς τα αιτήματα του Συλλόγου μου, κατά βάση, απορρίπτονται και ακόμα και οι δράσεις που πραγματοποιούνται με δυσκολία, θεωρώ ότι δεν μου δίνεται το περιθώριο να προσφέρω στον τομέα αυτό.

Εύχομαι καλή συνέχεια και ελπίζω σε καλύτερες αθλητικές μέρες.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Βαμβακάρης»

187776499 311000093819171 7654222102529488483 n

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares