Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 14:33

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου το ιδρυτικό μέλος του ΑΟ Πάρου, κ. Γιάννης Βλαχάκης

Ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στους συλλόγους του νησιού και ιδρυτικό στέλεχος του ΑΟ Πάρου, ο Γιάννης Βλαχάκης εκφράζει τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Ο κ. Βλαχάκης εκφράζει την αγωνία του για την ταυτότητα του συλλόγου, η οποία όπως αναφέρει έχει αλλοιωθεί, ενώ κάνει λόγο και για την ανυπαρξία οικονομικής ενίσχυσης από την πλευρά του δήμου Πάρου, όπως και για την λογική της διοίκησης να λειτουργεί μόνο τα τμήματα στα οποία υπάρχει οικονομικό όφελος.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή του κ. Βλαχάκη:

Α.Ο ΠΑΡΟΥ

Η «κατάντια» των Γενικών Συνελεύσεων

Είναι να απορεί κανείς, πως μετά από 31 χρόνια συνεχούς δημιουργικής πορείας, με 4 δυνατά ενεργά αθλητικά τμήματα{η κολύμβηση ως φαίνεται μας τελείωσε..}, με 400 περίπου αθλητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων στα τμήματα υποδομής, των οποίων οι γονείς εγγράφονται και ως μέλη του συλλόγου, την περασμένη Κυριακή 21/6 στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο ανώτερο θεσμικό όργανο, παρευρεθήκαμε 14 μέλη εκ των οποίων οι 7 ήταν του Διοικητικού Συμβουλίου{ο ένας εκ του Δ.Σ. προσήλθε καθυστερημένα & οι δύο εκ του Δ.Σ αποχώρησαν δε πριν την ολοκλήρωση της Γ.Σ.}

Βέβαια στις 19.00 , ώρα διεξαγωγής της Γ.Σ. δεν υπήρχε απαρτία, η οποία όμως εξασφαλίστηκε στις 20.00 , ώρα επαναληπτικής διαδικασίας σύμφωνα με την προκήρυξη, με τα 14 ταμειακά εντάξει μέλη του συλλόγου !!!!!

Εμείς λοιπόν οι 7 ακούσαμε κι ασκήσαμε κριτική στους άλλους 7 του Δ.Σ. !!!!! και εννοείτε ότι ψηφίσαμε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό!!!!

Αν αυτό δεν είναι «κατάντια» για ένα ιστορικό σύλλογο τότε τι είναι ;;; και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ.  Ως φαίνεται το Δ.Σ. δεν κατάφερε να ενεργοποιήσει τα μέλη του μετά από 2 χρόνια{πέρυσι δεν έγινε Γ.Σ. αν και υπήρχαν σοβαρότατα ζητήματα όπως η διάλυση του ανδρικού τμήματος, σε αντίθεση με άλλους συλλόγους που το έκαναν}.

Να δούμε τουλάχιστον πόσοι θα ενεργοποιηθούν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 27/6 !!!! θα έχει ενδιαφέρον …..

Ενδιαφέρον βέβαια έχει, πως γίνεται οι Δήμοι Νάξου Μυκόνου κ.α. να επιχορηγούν τα αθλητικά σωματεία τους  κι εδώ στην Πάρο να λένε ότι δεν μπορούν…… καλά, οι άλλοι πως μπορούν!!!!

Αυτή δυστυχώς η ιστορία των χρηματοδοτήσεων έχει δημιουργήσει ένα άλλο παράδοξο, αντίθετο με τους σκοπούς και τις αρχές όταν δημιουργήθηκε ο Σύλλογος μας το 1990 .  Μας είπαν οι του Δ.Σ. στην Γεν. Συνέλευση, ότι τα αθλητικά τμήματα θα λειτουργούν κατά κανόνα με τα τμήματα υποδομής, επειδή εκεί υπάρχουν συνδρομές.  Δηλαδή, «γιοκ» συνδρομές «γιοκ» αθλητικό τμήμα !!!  Και τα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν έχουν να πληρώσουν, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ;;;; Έπαψε δηλαδή να αποτελεί ο Α.Ο. Πάρου ανοικτή κοιτίδα αθλητισμού ;;;;  Αν είναι έτσι, τότε είναι απόλυτα δικαιολογημένη και η απόφαση των διοικούντων να μην ενδιαφέρονται για τα ανδρικά και γυναικεία τμήματα.

Ξέρετε όμως, είμαστε & μιας άλλης εποχής, όπου ο καημός μας τότε ήταν «πότε θα συμμετέχουμε στην 1η ομάδα» . Μπορεί αυτό σήμερα να χάθηκε…..να έχουν δίκιο οι άλλοι !!!!

Όπως & να ναι όμως θα συνεχίσουμε να είμαστε από τα πιστά ιδρυτικά μέλη του Α.Ο. Πάρου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Βλαχάκης

Μέλος του Α.Ο. Πάρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares