Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 02:04

Η απάντηση του ΑΟ Πάρου στον Γιάννη Βλαχάκη

Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Αντώνης Λάμπρου, ο ΑΟ Πάρου απαντάει στην επιστολή του κ. Γιάννη Βλαχάκη που δημοσιεύθηκε στο sportcyclades.gr.

Η επιστολή αναφέρεται στα όσα έχει πετύχει ο ΑΟ Πάρου τα τελευταία χρόνια, ενώ τάσσεται ανοιχτά υπέρ της στήριξης στην ΑΕ Πάρου και στην ύπαρξη μίας ανδρικής ομάδας στο νησί.

Τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Πάρου κάνει γνωστό ότι θα κάνει χρήση του νόμου που επιτρέπει την επιμήκυνση της θητείας των Δ.Σ., που όπως αναφέρει θα λήξει στις 31 Οκτωβρίου το 2021.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η απορία και η έκπληξη του Δ.Σ. του Α.Ο.Πάρου , με την επιστολή του φίλου κ. Βλαχάκη Γιάννη, η οποία δημοσιεύτηκε στο Sportscyclades είναι μεγάλη.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κοινό ότι η δύναμη του Συλλόγου μας είναι περίπου 500 παιδιά , τα οποία επανδρώνουν τις Ακαδημίες όλων των τμημάτων μας . Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται με επιτυχία σε όλα σχεδόν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνουν οι τοπικές ενώσεις , με προοπτική συμμετοχής στα αντίστοιχα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Επιθυμία μας , λοιπόν, να μας πείτε πόσοι αθλητικοί σύλλογοι υπάρχουν στην Ελλάδα με αυτό τον αριθμό παιδιών – αθλητών. Τα παιδιά αυτά έχουν μας έχουν χαρίσει φανταστικές στιγμές επιτυχιών και τα ευχαριστούμε θερμά για όσα ζούμε και κυρίως για όσα ζούνε τα ίδια μέσα από το άθλημα που αγαπούν . Ευχαριστούμε θερμά και τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται.

Ο Σύλλογός μας τη δύσκολή περίοδο που διανύσαμε και εξακολουθούμε να διανύουμε λόγω πανδημίας κατάφερε να πάρει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α. σε τρία τμήματά του και ακολουθούν άμεσα και τα άλλα δύο .

Όσον αφορά τώρα το αντρικό τμήμα στο ποδόσφαιρο του Α.Ο.Π. , βοηθάει τη μία επιτέλους ομάδα του νησιού μας, την Α.Ε.ΠΑΡΟΥ , η οποία πέρυσι στα λίγα παιχνίδια που πρόλαβε να συμμετέχει λόγω Πανδημίας και περιοριστικών μέτρων , κατάφερε και μας χάρισε ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές. Επιτέλους πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας, να κοιτάξουμε μπροστά και όχι πίσω και να δούμε πως πραγματικά δεν ωφελεί κανέναν να έχουμε τέσσερις ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου στο νησί , οι οποίες για τη συμμετοχή τους στα τοπικά πρωταθλήματα κοστίζουν πολύ , πάρα πολύ , στους Παριανούς που τις στηρίζουν οικονομικά .

Ας μην είμαστε επικριτές και σχολιαστές σε συζητήσεις καφενείου και ο φίλος μας κ. Βλαχάκης να αποφασίσει να ασχοληθεί έμπρακτα και ενεργά με το Σύλλογο που τόσο αγαπάει ειλικρινά.

Τέλος, επειδή διακρίνουμε πως τελικά όλοι όσοι ανησυχούν αρκούνται στις συζητήσεις εκτός Συλλόγου ..για το Σύλλογό μας, χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους ή έστω την εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους τους για εμπλοκή τους στα Διοικητικά του Α.Ο.Π. και επειδή οι συνθήκες λόγω covid 19 καθιστούν τελικά δύσκολες οποιεσδήποτε άμεσες αλλαγές , ενημερώνουμε επίσημα πως βάσει του νέου νόμου 4807/2021, άρθρο 41 για παράταση θητείας οργάνων διοίκησης Σωματείων , συλλόγων γονέων μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ενώσεων , η θητεία του παρόντος Δ.Σ. παρατείνεται έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, εκ μέρους του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος κ.Λάμπρου Αντώνιος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares