Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 22:21

Χειρουργήθηκε και αναρρώνει ο Φάνης Χριστοδούλου

Όλα καλά με την υγεία του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος υποβλήθηκε σε διπλό χειρουργείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε τροχαίο που σημειώθηκε την Δευτέρα 12 Ιουλίου στην Νάουσα της Πάρου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ορθοπεδικός-χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης, που ανέλαβε την αποκατάσταση των κακώσεων που έφερε σε ώμο και δεξί πόδι ο πρώην μπασκετμπολίστας, όλα εξελίχθηκαν ομαλά ενώ πριν λίγη ώρα ο Φάνης Χριστοδούλου έκανε και τα πρώτα του βήματα:

«Το χειρουργείο ήταν διπλό και πήγε μια χαρά με την βοήθεια του Θεού. Σήμερα σηκώθηκε κιόλας και έκανε κάποια βήματα. Τώρα θα μπει στο υπερβαρικό οξυγόνο που είναι η καλύτερη μετεγχειρητική θεραπεία που θα του κάνουμε. Από Δευτέρα θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία και στο τέλος της άλλης εβδομάδας αν είναι καλά θα γυρίσει στο νησί του».

Κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον δεξί μηρό χρειάστηκε να αφαιρεθεί δυο λίτρα αίμα: «Στο πόδι είχε μια ρήξη της πλατείας περιτονίας με δυο λίτρα αίμα μέσα, που του αφαιρέθηκε με παρακέντηση και ειδικά σωληνάκια. Τα χειρουργεία ήταν δυο στον ώμο και στον δεξιό μηρό. Είναι καλά μια χαρά. Το πρωί τον είδαν συνεργάτες μου, τώρα είναι με τους φυσικοθεραπευτές και το απόγευμα θα τον επισκεφτώ κι εγώ».

Όλα συνέβησαν το πρωινό της περασμένης Δευτέρας όταν οδηγώντας τη μηχανή του στην Πάρο προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί, καθώς υπέστη σωματικές κακώσεις, χωρίς ευτυχώς να έχει επηρεαστεί κάποιο ζωτικό όργανο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares