Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 10:43

Στηρίζουν και φέτος τον Πανναξιακό οι εταιρίες PENETRON - ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ

 219076468 1935262816626634 1000562316371442556 n

Οι εταιρίες PENETRON - ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ θα είναι χρυσοί υποστηρικτές του Πανναξιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου με εκπροσώπους των δύο εταιριών.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο-Μέτοχο Επενδύσεων της PENETRON HELLAS, κ. Θεόδωρο Μεντζικοφάκη στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλη του Δ.Σ. συνομίλησαν με τον κ. Μεντζικοφάκη, τον οποίο συνόδευε ο κ. Νίκος Μανδηλαράς, ιδιοκτήτης της εταιρείας "ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ" και αντιπρόσωπος της PENETRON στη Νάξο.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τις δύο πλευρές να αναφέρονται τόσο στους νέους στόχους της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, όσο και στις δραστηριότητες της PENETRON στην Ελλάδα και όχι μόνο, ενώ συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με την PENETRON-ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ, που θα είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Πανναξιακού Α.Ο. και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια , την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών, η εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ - Ν. Σκορδιαλός-Ν. Μανδηλαράς Ο.Ε. προσδοκεί να διατηρήσει τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και να επεκταθεί σε νέα προϊόντα του κλάδου. Με αισιοδοξία και πολλή δουλειά, δίνεται βάση στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες της εποχής και τις διαρκείς αλλαγές της αγοράς, για να παραμείνει πρώτη στις εξελίξεις του κλάδου.

Στο πλευρό της βρίσκεται και η PENETRON HELLAS ΑΒΕΕ, η οποία αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος, με την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, αλλά και άλλων καινοτόμων συστημάτων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας Penetron έχουν καθιερώσει την φήμη τους, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΠΟΥΜΠΛΑΚΗ και την PENETRON HELLAS ΑΒΕΕ που θα είναι #mazi με τον Πανναξιακό Α.Ο. και τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους χορηγούς μας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares