Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 13:05

Τοποθετούνται δημοσιογραφικά θεωρεία στο ΔΑΚ Νάξου... «χαλί» ο αγωνιστικός χώρος

Ένα πολυαναμενόμενο έργο ξεκίνησε σήμερα στο στάδιο του ΔΑΚ Νάξου, καθώς έπειτα από αρκετά χρόνια ο δήμος Νάξου και συγκεκριμένα το τμήμα του τομέα αθλητισμού προγραμμάτισε και υλοποιεί την κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων.

Η ανάληψη σπουδαίων διοργανώσεων και αγώνων υψηλών κατηγοριών καθιστούν επιβεβλημένη την ύπαρξη δημοσιογραφικών θεωρείων που παράλληλα θα δώσουν λύσεις και στους τοπικούς δημοσιογράφους που καλούμαστε να καλύψουμε τους αγώνες κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

.Σύμφωνα με πληροφορίες τα θεωρεία θα πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, πάνω στις οποίες ο Δήμος σχεδίασε και στη συνέχει ανέθεσε το έργο στον εργολάβο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαία δουλειά έχει γίνει και στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, που δείχνει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Φυσικά, με μία μικρή αυτοψία που κάναμε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σταδίου διαπιστώσαμε ότι επικρατεί πλήρης τάξη και  καθαριότητα σε όλους τους χώρους.

Ευχόμαστε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μα βρει τα κονδύλια ώστε να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το στάδιο του νησιού που αποτελεί έναν από τους καλύτερους χώρους άθλησης σε ολόκληρο το Αιγαίο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares