Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 12:38

Υπεγράφη η “Γεωλογική – γεωτεχνική μελέτη” για το γήπεδο της Άνω Σύρου

Υπεγράφη η “Γεωλογική – γεωτεχνική μελέτη” για το γήπεδο της Άνω Σύρου, πράγμα που χαροποιεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού και ειδικά τους αιρετούς, όπως τον πρόεδρο της κοινότητας, κ. Πέτρο Ραουζαίο.

Ο κ. Ραουζαίος, έγραψε σχετικά:

Πολύ σημαντική και σπουδαία η χθεσινή ημέρα Πέμπτη 30/09/2021 για τον αθλητικό και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού, καθώς έγινε ΕΠΙΣΗΜΩΣ το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ βήμα για το Δ.Γ. Άνω Σύρου μετά από 2,5 χρόνια που παραμένει κλειστό και ανενεργό ύστερα από την κατολίσθηση βράχου που σημειώθηκε, καθώς υπεγράφη χθες η “Γεωλογική – γεωτεχνική μελέτη” με το γραφείο του γεωλόγου – μελετητή κ. Γεώργιο Κατοπόδη με συνολικό ποσόν 24.738€ και διάρκεια εκποίησης μελέτης 90 ημέρες!!!!

Άλλη μία δέσμευση μας ως Κοινότητα την οποία την είχαμε εντάξει στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα υλοποιείτε ,χάριν στην ΆΜΜΕΣΗ και ΘΕΤΙΚΗ ανταπόκριση της Δημοτικής μας Αρχής και ειδικότερα της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ιδιαιτέρως του Αντιδημάρχου κ. Μηνά Αληφραγκή, είναι το μήνυμα που περνάει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Πέτρος Ραουζαίος.

 

ano1ano2ano3ano4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares