Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 17:09

Όνειρο λίγων τελικά ο Α.Ο Σύρου;

aos

Σε ναυάγιο εξελίχθηκε χθες η εδώ και πολύ καιρό προγραμματισμένη 1η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Σύρου.

Syros raouzaiosΤελικά φάνηκε, ότι στο ''κοσμοπολίτικο νησί'' των Κυκλάδων «λίγοι είδαν» με καλό μάτι τις προσπάθειες των Γιώργου Φώσκολου και Άκη Πύργου, για την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού ΑΟ Σύρου.

Ενδεικτικό της απροθυμίας του ποδοσφαιρικού κόσμου του νησιού να στηρίξει αυτό το εγχείρημα, αποτελεί η παντελής απουσία του! από την χθεσινή ''1η Γεν. Συνέλευση'' του σωματείου στην οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βρέθηκαν μόνο οι πρωτεργάτες αυτής της ιδέας και 1-2 παράγοντες, που πραγματικά είναι μέσα στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Σύρου.

Μάλιστα πηγές από την Σύρο αναφέρουν ότι το εγχείρημα αυτό έχει τορπιλιστεί εν τη γεννέση του αφού μετά την δημοσιοποίηση σχετικά με την επαναδραστηριοποίηση του ΑΟ Σύρου υπήρξαν κάποιες επαφές με ανθρώπους, που θα μπορούσαν να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά όλες οι συζητήσεις έπεφταν σε κενό, αφού όπως φαίνεται τελικά το όραμα της ανασύστασης είναι γεγονός που απασχολεί μικρή μερίδα παραγόντων και ανθρώπων που μπορούν να προσφέρουν.

Βεβαία τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τελειωμένο, αφού η Ιστορία του σωματείου, καθώς και η πρόθεση ορισμένων ανθρώπων, ώστε να γίνει πράξη η επιστροφή του ΑΟ Σύρου στα πρωταθλήματα, ίσως τελικά φέρει στο προσκήνιο και άλλες κινήσεις, που θα γίνουν μελλοντικά.


«Ξυπνά» και πάλι ο ''ΓΙΓΑΝΤΑΣ'' του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.


Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares