Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 14:43

Σε τροχιά υλοποίησης του Αθλητικό Πάρκο Φολεγάνδρου

Η ώρα της Φολεγάνδρου έφτασε... Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φολεγάνδρου προχωρεί στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες.

Η αρχή έγινε με τα σχολεία και τώρα τα γήπεδα... Οπως τονίζει ο κος Λεονταρίτης - χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων - σε ανακοίνωσή του: " Μετά την χρηματοδότηση για την πλήρη επισκευή όλων των σχολικών μονάδων της Φολεγάνδρου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο".

Η ανακοίνωση αναλυτικά...

Εκκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στη Φολέγανδρο, με το έργο να βρίσκεται στο στάδιο διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του.

Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 07-12-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π. μ.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 13-12-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π. μ.

Ως κύριος του έργου ορίζεται ο Δήμος Φολεγάνδρου και ως φορέας κατασκευής του η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, γηπέδου τένις και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε δήλωσή του για το προς υλοποίηση έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Μετά την χρηματοδότηση για την πλήρη επισκευή όλων των σχολικών μονάδων της Φολεγάνδρου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο.

Εκπληρώνουμε τη δέσμευσή μας προς τα παιδιά του νησιού στα οποία θα δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις».

gipedo folegandrou

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares