Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 11:12

Γίνε και εσύ μέρος της πρωτοβουλίας στήριξης του πολύπαθου λαού της Ουκρανίας

Βομβαρδισμοί, εκρήξεις, σειρήνες πολέμου και τρόμος συνθέτουν ένα σκηνικό που έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή των ανθρώπων στην Ουκρανία.

Γυναίκες και παιδιά καταφεύγουν στις γειτονικές χώρες για να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου, τείνοντας χείρα βοηθείας προς στον πολιτισμένο κόσμο.

Οι ανάγκες για τροφή, καθαρό νερό και είδη πρώτης ανάγκης είναι μεγάλες και ζωτικής σημασίας για τον λαό της Ουκρανίας που ζει την φρίκη του πολέμου και έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στα πυρά των αντιμαχόμενων πλευρών. 

Κάθε δωρεά είναι πολύτιμη. Οποιοδήποτε ποσό, μικρό ή μεγάλο, είναι σωτήριο για τους συνανθρώπους μας Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης σε συνεργασία με το sportcyclades.gr θα συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια παρέχοντας δωρεάν διαφημιστικό χρόνο σε ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων σε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ουκρανικής Πρεσβείας για την κατάθεση ενός ποσού, μικρού, μεσαίου ή μεγάλου.

Όποιος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια μπορεί να καταθέσει χρήματα στον εξής λογαριασμό της Ουκρανικής Πρεσβείας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

I BAN: GR340 1720 53000 5053 1057 774 421

BIC: PIRBGRAA

Μετά την κατάθεση μπορείτε να αποστείλετε την απόδειξη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και άνθρωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες της δωρεάν προβολής της επιχείρησης σας.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares