Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 19:36

Νίκος Σαρρής: Χαιρόμαστε και εμείς μαζί με τα παιδιά μας

Με τα γαλανόλευκα του ΑΟ Πάρου «πλημμύρησαν» οι αγωνιστικοί χώροι των Κυκλάδων σε όλα τα αθλήματα που υπήρξε δραστηριότητα το σαββατοκύριακο.

Στίβος και ποδόσφαιρο στη Νάξο, Μπάσκετ στη Μύκονο, Βόλεϊ στην Πάρο κινητοποίησαν περισσότερα από 100 μέλη του συλλόγου μας που ταξίδεψαν εκτός νησιού για να κρατήσουν και πάλι το λάβαρο του αθλητισμού της Πάρου ψηλά.

Νίκη στο ποδόσφαιρο, μετάλλια στον στίβο, μετάλλια της 3ης θέσης στις Κυκλάδες για τις κορασίδες στο Μπάσκετ γέμισαν τις αποσκευές των αθλητών και των αθλητριών που επέστρεψαν στο νησί έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές.

Ο ΑΟ Πάρου, έχει χαράξει την πορεία της ανάπτυξης σε όλα τα αθλήματα και συνεχίζει να το κάνει με την στήριξη της διοίκησης και φυσικά των γονιών που είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που γίνεται.

Από την θέση του προέδρου, ο ακούραστος εργάτης του ΑΟ Πάρου, κ. Νίκος Σαρρής έχει κάθε λόγο να χαίρεται με τα όσα πετυχαίνουν οι αθλητές του συλλόγου.

nikos sarris

Μάλιστα, αναφερόμενος στο σαββατοκύριακο που πέρασε, δήλωσε στο sportcyclades.gr:

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και να ευχαριστήσω τους αθλητές, τους γονείς και τους εφόρους των τμημάτων για τις αποστολές που ταξίδεψαν σε Νάξο και Μύκονο, αλλά και την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας.

Χαιρόμαστε μαζί με τα παιδιά του συλλόγου που αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων, αλλά και τους διοργανωτές των αγώνων στη Μύκονο και τη Νάξο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και το sportcyclades.gr που προβάλει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας.

Θα συνεχίσουμε μα δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό, έχοντας πάντα ως στόχο να κρατήσουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares