Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 23:08

Ένα ''Ναξιωτόπουλο'' ακόμα στα κίτρινα της ΑΕΚ [vid].

AMVROSIATOS

Μετά τους Στέλιο και Κώστα Μανωλά ένα ακόμα Ναξιωτόπουλο είναι έτοιμο να φορέσει την ιστορική φανέλα της ΑΕΚ.

Ο λόγος Για τον Ντένη Αμβροσιάτο, ο οποίος είναι ομογενής και κατάγετε από το Χωρίο Μονή της Νάξου. Ο παίχτης έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομών της Φλάσινγκ (Νέα Υόρκη).

 

Ένα καλλιεργημένο ταλέντο.

Το ταλέντο του 18χρονου, μπήκε στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Έμπολι, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν έκανε αισθητή την παρουσία του στο τουρνουά ''Viareggio'' που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Τοσκάνη, AMVROSIATOSόπου δοκιμάζονται ταλέντα από όλο τον κόσμο, με παρόντες μάνατζερ και εκπροσώπων ομάδων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ο Αμβρωσιάτος, εκτός άψογος ποδοσφαιριστής, είναι και υπόδειγμα πετυχημένου μαθητή, αφού ήδη έχει κερδίσει υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Αυτό το διάστημα ο νεαρός παίχτης βρίσκετε στις εγκαταστάσεις της Έμπολι στην Ιταλία, όπου δοκιμάζετε επί δύο εβδομάδες.

Και κάπου εδώ έρχεται και η εμπλοκή του ονόματος του μικρού, όσων αφορά την μετακίνηση του στην ΑΕΚ, καθώς ο πατέρας του Αμβρωσιάτου, που παράλληλα είναι και μάνατζερ του παίχτη έχει έρθει ήδη σε επαφή με το επιτελείο του Βαγγέλη Βλάχου, ορίζοντας το ραντεβού για την δοκιμή του παίχτη στα Σπάτα μετά τις 15 Αυγούστου.

Θέλω Ελλάδα

Όσοι γνωρίζουν καλά τον νεαρό άσσο αναφέρουν ότι, πρόκειται για ένα πηγαίο ταλέντο, με άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά… η θέση που αγωνίζεται είναι επιτελικό χαφ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Ντένη Αμβρωσιάτο, με τον τελευταίο να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας δηλώνοντας:

«Η Έμπολι είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που δοκιμάζομε από αυτήν… για μένα αποτελεί παιδικό όνειρο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες έχει κανονιστεί να περάσω από τις δοκιμές της ΑΕΚ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

AEKΟ νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε επίσης ότι προτιμά την περίπτωση της ΑΕΚ την οποία όπως λέει παρακολουθεί και θαυμάζει από μικρό παιδί.

«θέλω να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε;…. Το θεωρώ τιμή μου που μου έγινε η πρόταση αυτή».

Ο Αμβρωσιάτος τόνισε ότι, εφόσον τελικά ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις προτιμά την ΑΕΚ από την Έμπολι λέγοντας:

«Θα προτιμούσα σίγουρα την ΑΕΚ, αφού θα είμαι στην πατρίδα μου, θα μιλάω την γλώσσα μου και πάνω από όλα θα είμαι κοντά στους συγγενείς μου».

Υπάρχουν όμως και μερικά εμπόδια στην υλοποίηση της συνεργασίας αυτής, όπως είναι οι σπουδές του παίχτη. Για το θέμα αυτό ο ίδιος είπε:

«Ένα πρόβλημα είναι η σπουδές μου, με τις οποίες πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω σε περίπτωση που τελικά μείνω στην Ευρώπη».



syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares