Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 19:56

Καραγιάννης: Στήριξη του συλλόγου σημαίνει συμμετοχή στις εκλογές

Οι αυριανές εκλογές του Πανναξιακού είναι το θέμα συζήτησης των ημερών, καθώς η νέα διοίκηση θα είναι αυτή που θα αναλάβει έναν σύλλογο καθαρό, νοικοκυρεμένο και θα καλεστεί να τον πάει στην επόμενη μέρα.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ κάποιοι κοπίασαν και εργάστηκαν με την ψυχή τους.

Θα ήταν άδικο να μην σταθούμε και να επιβραβεύσουμε στην προσπάθεια του Γιάννη Παραβατού και του Μάριου Βασαλάκη που για δικούς τους λόγους επέλεξαν να μην είναι υποψήφιοι. 

Είναι όμως επίσης δίκαιο να επαινέσουμε και την προσπάθεια των ανθρώπων που θα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο.

Πλάτωνας Τομπάς, Νίκος Στεφάνου, Ιερώνυμος Ρεμούνδος,  φυσικά ο Μιχάλης Χαμηλοθώρης, αλλά και ο νεαρός Γιάννης Καραγιάννης, μένουν στις επάλξεις.

Μάλιστα, ο Γιάννης Καραγιάννης, είναι ο νεαρότερος της παρέας, αλλά και ένας από αυτούς που αφιέρωσε πολλές ώρες, συμμετέχοντας σε πολλές αποστολές στην προηγούμενη του θητεία.

Είναι αυτό που λέμε, ο ''απαραίτητος'' παράγοντας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι μόνο.

Ο ίδιος απευθύνει κάλεσμα για τις αυριανές εκλογές:

Η αυριανή μέρα είναι ιστορική για το Σύλλογο, καθώς μετά από μία δύσκολη διετία γεμάτη υγειονομικές και κοινωνικές αντιξοότητες, ο κόσμος του Πανναξιακού καλείται να αναδείξει το νέο Δ.Σ.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία και να δώσει ισχυρή εντολή στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια.

Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας την με την παρουσία τους, στις εκλογές, στις δράσεις και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να βάλουν τα θεμέλια για το μέλλον και τη συνέχεια του Πανναξιακού μας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares