Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 01:47

Βασίλης Φλεριανός: Αξίζουν 5 λεπτά από τον χρόνο μας για την ομάδα της καρδιάς μας

Μετά από οχτώ (8) χρόνια συνεχούς παρουσίας στις διοικήσεις του Πανναξιακού ο Βασίλης Φλεριανός δεν θέτει υποψηφιότητα στις σημερινές εκλογές του Πανναξιακού, αλλά δηλώνει περηφάνια για αυτά που έζησε καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του:

Το να ασχολείσαι από την θέση του συμβούλου σε ένα τοπικό σωματείο και ειδικότερα στις Κυκλάδες είναι ένα πράγμα που αν το υπολογίσεις με την ψυχρή λογική στο τέλος ίσως να είναι λιγότερες οι στιγμές χαράς απ' ότι αυτές της λύπης!

Τα προβλήματα στον δυσκολότερο νόμο της Ευρώπης για να παίξουμε ποδόσφαιρο δυσθεώρητα! Όντως έχει καταντήσει γραφικό να το λέμε αλλά είναι η αλήθεια! Ζούμε σε μια χώρα που η γραφειοκρατία την μαστίζει ακόμα κ στο κομμάτι του αθλητισμού! Προσπαθείς να πρωταγωνιστήσεις σε συνθήκες που σε άλλους νομούς δεν έχουν καν διανοηθεί ποτέ, αλλάζοντας καμία φορά κ 3 πλοία για να παίξεις έναν αγώνα! Ταξιδεύοντας με 7 μποφόρ! Ταξιδευοντας με λατζες! Κάνοντας διανυκτερεύσεις με αποτέλεσμα να λείπεις από την δουλειά σου, την οικογένεια σου κλπ.

Σε ένα νησί που πραγματικά αδικείται από τους αγωνιστικούς χώρους που έχει σε σχέση με τις επιτυχίες του σε συλλογικό επίπεδο!! Σε κάθε αγώνα, σε κάθε στιγμή έχεις την ευθύνη στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι εκπροσωπείς το νησί σου εκείνη την στιγμή! Τα σωματεία μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού και πρεσβευτές του νησιού μας όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού! Παιδαγωγούν τη νεολαία και χτίζουν προσωπικότητες για το αύριο σε επίπεδο ακαδημιών!

Είναι ένας ρόλος που έχει τεράστιο άγχος γιατί εκπροσωπείς μια βαριά φανέλα με τεράστια ιστορία! Μια ιστορία που κληρονόμησες και θέλεις να την κληροδοτήσεις μεγαλύτερη και πιο πλούσια!

Προσωπικά είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί στα 8 χρόνια που υπήρξα μέλος συμβουλίου αυτής της τεράστιας ομάδας γνώρισα πολλές χαρές!! Δουλέψαμε σκληρά και ατελείωτες ώρες πραγματικά, αλλά πετύχαμε σε 8 χρόνια 2 κατακτήσεις πρωταθλημάτων μια συμμετοχή στη Γ Εθνική, μια κατάκτηση κυπέλλου άλλες 2 συμμετοχές σε τελικούς κυπέλλου και άλλη μία συμμετοχή σε τελικό πρωταθλήματος!

Νιώθω ευλογημένος για αυτά τα 8 χρόνια και πολύ τυχερός και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια!!!

Όπως είπα κ στην αρχή αναλογικά ίσως οι χαρές να είναι λιγότερες... Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μια τεράστια ηθική ικανοποίηση (εκτος των νικών στον αγωνιστικό χώρο) για τα συμβούλια είναι κ οι εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ! Κ εκεί στάθηκα τυχερός γιατί ένιωσα στις προηγούμενες εκλογές την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο μου που με τίμησε με την πρώτη θέση με ρεκόρ τελευταίων ετών!

Και αυτό επειδή το ένιωσα είναι μια ηθική ικανοποίηση τεράστια που σε γεμίζει ενέργεια να συνεχίσεις!! Σου δίνει μια δύναμη και μια νομιμοποίηση να προχωρήσεις παρακάτω!

Προσωπικά δεν θα είμαι υποψήφιος στο νέο Δ.Σ. λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πλέον αλλά θέλω να σας προσκαλέσω όλους αύριο να πάμε να ψηφίσουμε μαζικά στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας για τις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας!!!

Γιατί αξίζει να τιμήσουμε με 5 λεπτά από το χρόνο μας την ομάδα της καρδιάς μας!

Γιατί ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ είναι ο κόσμος του!!

Γιατί #μαζισυνεχιζουμετην_ιστορια

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares