Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 11:30

Βαμβακάρης, Καραμαρούδης και Τσιριγωτάκης συζήτησαν για το μέλλον του μπάσκετ και του βόλεϊ στη Μήλο

Ούτε λεπτό δεν αφήνει να πάει χαμένο ο υπερδραστήριος πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης, έχοντας ως μόνιμη επιδίωξη την αναβάθμιση όλων των αθλημάτων στο νησί της Μήλου.

Και οι πιο κατάλληλη γι αυτό δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους του χώρου και δη τους φέροντες Μιλέικη καταγωγή, όπως οι Παύλος Καραμαρούδης και Γιώργος Τσιριγωτάκης.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Μιχάλης Βαμβακάρης στη μόνιμη επιδίωξη του να αναπτυχθούν τα αθλήματα σάλας στο νησί του πραγματοποίησε συναντήσεις με τους δύο Μηλιούς που έχουν τεράστια προσφορά και εμπειρία σε Βόλεϊ και Μπάσκετ.

KARAMAROUDIS VAMVAKARIS

Μονόδρομος το κλειστό γυμναστήριο για το βόλεϊ

Ο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, Παύλος Καραμαρούδης, με δεκάδες τίτλους στην αθλητική του καριέρα και τεράστια εμπειρία στην προπονητική, είναι ο κατάλληλος να δώσει κατευθύνσεις της ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί του, τη Μήλο. Βέβαια στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού επισήμανε την αναγκαιότητα να δημιουργηθεί το συντομότερο ένα κλειστό γυμναστήριο στο νησί. 

Ο Μιχάλης Βαμβακάρης έγραψε σχετικά για τη συνάντηση:

Με τον φετινό πρωταθλητή και συμπατριώτη μας Παύλο Καραμαρούδη. Συζήτηση σήμερα για την πορεία και το μέλλον του βόλεϋ στο νησί μας ....

Βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του .... Κλειστός χώρος

TSIRIGOTAKIS VAMVAKARIS

Τα καλύτερα έρχονται για το μπάσκετ

Μεγάλο κεφάλαιο για το Ελληνικό Μπάσκετ ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα Εφήβων, διεθνής Μηλιός αθλητής, Γιώργος Τσιριγωτάκης δεν κρύβει ποτέ την αγάπη του για το νησί του και το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό στον τόπο του. Σίγουρα, θα αισθάνεται άβολα που η Μήλος δεν διαθέτει κλειστό γυμναστήριο εν έτη 2022.

Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει να συζητήσει για το μέλλον του μπάσκετ στη Μήλο. Δίψα για το άθλημα υπάρχει όπως τόνισε ο Μιχάλης Βαμβακάρης στο τετ α τετ που είχαν, αλλά η έλλειψη κλειστού δεν μας επιτρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί. 

Γνωρίζοντας ότι ο Παμμηλιακός κάθε χρόνο είναι κοντά στο να κατεβάσει ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, η συνάντηση Τσιριγωτάκη - Βαμβακάρη μόνο καλά μηνύματα μπορεί να φέρει.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Παμμηλιακού έγραψε σχετικά:

Μπασκετική κουβεντούλα σήμερα με τον συμπατριώτη πρωταθλητή μας ....Γιώργο Τσιριγωτακη !!! Τα καλύτερα έρχονται για το εθνικό μας άθλημα και στο νησί μας ...!!! Προσεχώς τα νεοτερα...

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων... 

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares