Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 01:20

Το ευχαριστώ του Βασίλη Αλαφούζου για το Dappos Summer Class 2022

Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ σε όσους συνεισέφεραν ώστε να διεξαχθεί το '' Dappos Summer Class 2022'' εκφράζει μέσω ανάρτησης του ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, Βασίλης Αλαφούζος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Αυτή η αυθόρμητη αντίδραση εξαφανίζει κάθε στιγμή άγχους και κούρασης.
Το αβίαστο "ευχαριστώ" των γονέων στο τέλος της διαδρομής δίνει αυτοπεποίθηση ότι η προσπάθεια ήταν καλή.
Το Dappos Summer Class 2022, μια απαιτητική διοργάνωση δύο μηνών έφτασε στο τέλος του για φέτος αφήνοντας άδειες τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου και τα συναισθήματα ανάμικτα. Συγκίνηση, ικανοποίηση αλλά και στεναχώρια που οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ήσυχες.
Το θερινό καμπ του ΔΑΠΠΟΣ απέδειξε και φέτος ότι με καλή ομάδα και πίστη στο πλάνο τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι. Φυσικά δεν ήταν όλα τέλεια αλλά ήδη η φετινή διοργάνωση μας δίδαξε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς είναι λίγο:
Στους γονείς για την τιμητική εμπιστοσύνη και τη συγκινητική πολλές φορές καθημερινή υποστήριξη
Στις εκπαιδευτικούς μας για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και το μεράκι
Στους νεαρούς βοηθούς τους που απέδειξαν ότι η γενιά που έρχεται είναι ήδη εδώ και αξίζει να της δοθεί χώρος και εμπιστοσύνη
Στους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται μεθοδικά για αυτή την προσπάθεια τους τελευταίους 4 μήνες δείχνοντας στην πράξη ότι ο ΔΑΠΠΟΣ έχει το προσωπικό και την τεχνογνωσία ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες που μας συνέδραμαν και πάλι με την τεχνογνωσία και το προσωπικό τους.
Στους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που υιοθέτησαν το όραμα μας και στάθηκαν στο πλευρό μας συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε τον πήχη.
Όλους όσους δια ζώσης και διαδικτυακά μας τιμάτε με πολύ κολακευτικά μηνύματα.
Το Dappos Summer Class πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να είναι τα επόμενα χρόνια ο θεσμός που αξίζει στα παιδιά μας και που έχουν ανάγκη οι οικογένειες του νησιού.
Σας ευχαριστώ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares