Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 19:22

Αποτροπιασμός στη Μήλο: Κίνδυνος να αφαιρεθεί το δικαίωμα προπόνησης στη νεολαία του νησιού

Αγανακτισμένοι δηλώνουν στη Μήλο με την απαξία των αρχών του νησιού στον αθλητισμό, καθώς με τις αποφάσεις τους αντί να γίνονται αρωγοί, έχουν μετατραπεί ως το μεγαλύτερο εμπόδιο της άθλησης της νεολαίας.

Τα παραδείγματα κατά το παρελθόν είναι πολλά, αλλά σε αυτά ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα, καθώς πρόσφατα δύο επιτροπές γνωμοδότησαν αρνητικά στο να παραχωρηθούν προς χρήση αθλητικοί χώροι του νησιού, οι οποίοι ζητήθηκαν από τον Παμμηλιακό και τον Ιέραξ για να πραγματοποιούν προπονήσεις στα τμήματα τους.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί αύριο από το δημοτικό συμβούλιο, όπου όλοι ελπίζουν ότι θα πρυτανεύσει η κοινή λογική και αυτοί που εκλέχθηκαν από τον λαό του νησιού για να τον υπηρετήσουν δεν θα στερήσουν την άθληση από τα παιδιά και τη νεολαία του τόπου.

Ειλικρινά, είναι λυπηρό και μόνο που συζητείται. Ένα θέμα που σε άλλα μέρη της Ελλάδας θεωρείται αυτονόητο και λύνεται με συνοπτικές διαδικασίες, στο πανέμορφο νησί της Μήλου αποτελεί μείζων ζήτημα.

Προς το παρόν δεν μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα στερηθεί από τα παιδιά της Μήλου το αυτονόητο... Λογικά αυτοί η άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι έστω και ένα παιδί να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αποφεύγοντας άλλες περίεργες συνήθειες αποτελεί κέρδος για ολόκληρη τη κοινωνία.

Η ομάδα του sportcyclades.gr έχει όλα τα ντοκουμέντα που είναι σχεδόν αστεία με τον τρόπο που μεταθέτουν τις ευθύνες μεταξύ τους οι υπεύθυνοι.

Ελπίζουμε η νεολαία της Μήλου μην πέσει θύμα αποφάσεων από ανθρώπους που θα αποδειχθούν αδαείς...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares