Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 12:22

Ακόμα μία "δυνατή" Κυριακή για τις ομάδες της Μυκόνου

Μία ακόμα Κυριακή όπου οι ομάδες από το νησί των ανέμων θα παίξουν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

Δύσκολη και άκρως... πονηρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου για το παιχνίδι της Κυριακής (11.00 π.μ.) με το Διαβολίτσι!

Οι Μεσσήνιοι δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και σαφώς «διψούν» για να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο. Η ΑΕΜ μετά τις δυο συνεχόμενες επιτυχίες στην έδρα της θα επιδιώξει να... τριτώσει το καλό, με ανεβασμένη ψυχολογία. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση των Παχατουρίδη και Βλάχου που ολοκληρώνουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία της ομάδας μας με προπόνηση, ενώ η αποστολή της ΑΕΜ θα αναχωρήσει για τον Πειραιά στις 3 μ.μ. και ακολούθως θα μεταβεί οδικώς στην Καλαμάτα όπου θα διανυκτερεύσει. Αύριο έχει προγραμματιστεί άλλη μια προπόνηση σε γήπεδο της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας. Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Γιώργος Παναγιωτάρας με επόπτες τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο και Νίκο Λουκά.

Ιστορικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου που υποδέχεται στις 15.00 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Άνω Μεράς. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας στη Β' Εθνική οι παίκτριες του Δημήτρη Μανταφούνη θα προσπαθήσουν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο και να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία. Η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το παιχνίδι είναι οι Ρούσσος, Γρυπάρης και Βαρθαλίτης.

Αύριο Σάββατο η Κ12 του συλλόγου μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Τήνου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 13.00 και θα γίνει στο γήπεδο της Άνω Μεράς!

Τέλος η αντρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται στο κλειστό της Άνω Μεράς την Κυριακή (15.30) τον Εθνικό. Ο Γιάννης Τζήμας δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Διαμαντάκο. Οι παίκτες του ΑΟΜ θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στο σερί των έξι νικών που έχουν πετύχει κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και σαφώς μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares