Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 10:22

«Καλπάζει» η Μύκονος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Άλλο ένα διήμερο επιτυχιών για τις ομάδες της Μυκόνου! Ένα Σαββ/κο που τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ πέτυχαν το απόλυτο με τρεις νίκες και με απόλυτα πειστικές εμφανίσεις!

Αποτελέσματα που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, ενώ δικαιώνουν και τις επιλογές της Διοίκησης του Συλλόγου.

Μια Διοίκηση που μπορεί να είναι διαφορετική σε ποδόσφαιρο (Αλέξανδρος Κουκάς) και μπάσκετ (Αλέκος Αγγελετάκης) λειτουργεί όμως σαν μια γροθιά έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Μύκονο αλλά και μέσω των επιτυχιών να δώσει χαρά στον κόσμο του νησιού!

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του πρωτοπόρου Αιολικού με εξαιρετική εμφάνιση, μη δίνοντας μάλιστα το δικαίωμα στους Μυτιληνιούς να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της στον αγώνα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Νίκος Βαλαβανόπουλος που άνοιξε λογαριασμό για φέτος καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβρισκε δίχτυα. Επόμενο παιχνίδι είναι την Τετάρτη (15.00) στο Πυλί της Κω θέλοντας η ΑΕΜ να συνεχίσει το σερί των 5 νικών που έχει δημιουργήσει ως τώρα.

Η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ με μια άκρως επιβλητική εμφάνιση συνέτριψε με 7-2 τους Τράχωνες Αλίμου. Το ιδιαίτερα ευχάριστο για τον Δημήτρη Μανταφούνη είναι ότι παρά το γεγονός ότι απουσιάζουν πέντε βασικές παίκτριες λόγω τραυματισμού η ομάδα παρουσιάζεται εξαιρετική κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ και όσες καλούνται να αγωνιστούν ανταποκρίνονται άριστα στον ρόλο τους μην αφήνοντας να φανούν οι όποιες απουσίες υπάρχουν. Επόμενο παιχνίδι είναι το αναβληθέν ματς με τον Παναθηναϊκό και εν εν συνεχεία εκτός έδρας με τα Βριλήσσια.

Τέλος στο μπάσκετ ο Α.Ο. Μυκόνου έφτασε τις 11 νίκες καθώς επικράτησε 73-84 στην έδρα του Ληξουρίου. Το μεγάλο ματς για τον Γιάννη Τζήμα και τους παίκτες του είναι βέβαια το Σάββατο κόντρα στον αήττητο Μίλωνα. Ένα παιχνίδι που λογικά θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ! Το κλειστό της Άνω Μεράς «Π. Χανιώτη» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές καθώς όλη η Μύκονος θα θέλει να παρακολουθήσει αυτό το σπουδαίο και καθοριστικό παιχνίδι!

Το βέβαιο είναι ότι ο Α.Ο. Μυκόνου έχει την ποιότητα να τα καταφέρει να νικήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 6 πόντων που είχε χάσει ώστε να κρατάει στα δικά του χέρια πλέον την υπόθεση πρωτιά στον όμιλο!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares