Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:40

Μίλησε στη Βουλή για το υπέρογκο κόστος μετακινήσεων των σωματείων ο Γιάννης Πολυχρονάκος [vid]

Πολύ σπουδαίο βήμα για τη λύση του μεγάλου προβλήματος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων έγινε σήμερα στη Βουλή και πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νησιωτικών Περιφερειών της Βουλής.

Εκτός των ενώσεων, τις Κυκλάδες εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιάννης Πολυχρονάκος που μίλησε για το θέμα από τα έδρανα του ''ναού της δημοκρατίας'', θέτοντας το στη σωστή του βάση.

Ο Γιάννης Πολυχρονάκος, εκτός της ιδιότητας του ως πρόεδρος, είναι Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, καθώς και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής και ως εκ τούτου έχει πλέον ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα, καθώς ο ίδιος είχε πάρει την πρωτοβουλία για να τεθεί σε υψηλό επίπεδο διαβούλευσης.

Ο Πανναξιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το θέμα, αναφέροντας:

Παρακολουθήστε την ομιλία του Προέδρου μας, κ. Γιάννη Πολυχρονάκου στη Βουλή των Ελλήνων και την τοποθέτησή του για το μείζον θέμα του υψηλού κόστους μετακίνησης των νησιωτικών αθλητικών σωματείων.

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Πολυχρονάκος, μίλησε στην ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, η οποία συνεδρίαζε σήμερα, με θέμα "Το υψηλό κόστος μετακίνησης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων στα νησιά του Αιγαίου", μετά από δική του πρωτοβουλία και παρουσίαση εμπεριστατωμένης έκθεσης επί του ζητήματος. Στην ομιλία του, προέβαλε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το σωματείο μας, αλλά και όλα τα γειτονικά νησιώτικα σωματεία και πρότεινε λύσεις και τρόπους για την αντιμετώπισή του.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα, θα πρέπει όλα τα αθλητικά σωματεία των Κυκλάδων, ενωμένα, να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, για την διατήρηση και ανάπτυξη του κυκλαδίτικου αθλητισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares