Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 20:45

Μεγάλη επιτυχία στα ''ΜΗΛΩΣΙΑ 2012''.

MILOSIA 2012 LOGO

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αθλητικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» «ΜΗΛΩΣΙΑ 2012».

Στις φετινές Αθλητικές Eκδηλώσεις των Μηλωσίων εντάχθηκε και το τουρνουά BEACHVOLLEYπου έγινε την 04 και 05 Αυγούστου 2012 στην περιοχή ¨Τραπεζάκι¨ στο Πυργάκι το οποίο αφιερώθηκε στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας Βάσως Μιχαήλ Κύλη ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου που έγινε στις 23-07-2012 . Επίσης με την ιδία απόφαση το Δ.Σ αποφάσισε το αγώνισμα των 4000 μέτρων του Δρόμου Υγείας που έγινε την 12-08-2012 στο Φιλωτι Νάξου να αφιερωθεί εις μνήμη ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Λάμπρου. Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους της Νάξου ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ και ΝΑΞΙΑΚΟ για τη συμμετοχή των αθλητών τους. Επίσης ο Σύλλογος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Βασιλείου ΨΑΡΡΑ Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στην Κατερίνα Γεωργίου ΒΡΟΥΤΣΗ γυμνάστρια , οι οποίες οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες στίβου και του Δρόμου Υγείας καθώς και στους εθελοντές του Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Νάξου που κάλυψαν τις ανάγκες του δρόμου υγείας με το ασθενοφόρο και τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας που με τις υπηρεσίες τους διευκόλυναν τους αγώνες και έγιναν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

   Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς που με την δική τους οικονομική ενίσχυση , παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο, στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου και τον βοήθησαν να φέρει σε περάς όλες αυτές τις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα:

1)ΓΕΤΗΛ Κυκλάδων (ΣΥΡΙΑΝΟΣ Μαρίνος)

2)Καφέ Μπαρ “DAYNIGHT”- Μπυραρία “ΕΒEERIA”     ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Γεώργιος        

3) Εστιατόριο «ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ» ΑΦΟΙ ΚΟΤΤΑΚΗ

4) Παραδοσιακό παντοπωλείο στο Φιλώτι Μίνα ΛΑΜΔΑ

5)Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

6)Παραδοσιακό Καφενείο ΚΑΤΣΑΝΗΣ Γεώργιος

7) Αλουμινοκατασκευές Γιάννης ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ (ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ)

8)Ηλεκτρολογικό υλικό-ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Δημήτριος ΨΑΡΡΑΣ

9)Καφετέρια Σνακ Μπαρ «CAPPUCCINOS» Ιωάννης ΨΑΡΡΑΣ

10) Ξενοδοχείο-Εστιατόριο «Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Νικόλαος και Ελένη Προμπονά

10) «ΠΡΑΞΕΙΣ» ΖΟΥΛΗΣ Ιωάννης

11) ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ Πέτρος Ερμούπολη Σύρου

   Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου διοργάνωσε επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως:

     α)Έκθεση Ζωγραφικής με έργα της συγχωριανής μας ζωγράφου Σοφίας Κύλη - Θεωνά. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την 11-08-2012 με μεγάλη συμμέτοχη κόσμου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλωτιτών. Η Έκθεση διήρκησε από 11-08-2012 έως 21-08-2012

     β) Κέρασμα με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων μετά το περάς της Θειας Λειτουργίας στην αυλή της Εκκλησιάς την ημέρα της εορτής του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου. Τα κεράσματα ήταν νηστίσιμα διότι ήταν ημέρα Τετάρτη (Μπακαλιάροι με σκορδαλιά ,τηγανιτές μελιτζάνες και πατάτες ,καθώς και άφθονο κρασί με αναψυκτικά). Η συμμέτοχη του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Σύλλογος πρέπει να ευχαριστήσει θερμά όσους βοήθησαν με προσωπική εργασία ή πρόσφεραν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και συγκεκριμένα:

a) Την διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου «ΓΟΡΓΟΝΑ» του ΚΑΠΡΗ Δημητρίου στην Αγία Άννα

β) Την διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου ΒΑΒΟΥΛΑ στο Καστράκι Νάξου

γ)Το Σουπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΛΗΣ

δ) Το Σουπερ Μάρκετ ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ

ε) Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

στ)Τον Γεωπόνο ΚΑΛΑΒΡΟ Γεώργιο για την προσφορά του σε μαναβικά

ζ)ΒΡΟΥΤΣΗ Βασίλειο(δικηγόρο) που μας παρείχε το ηχοσύστημα (ηχεία και ενισχυτή) .

η)Τους μουσικούς μας ΚΡΑΣΣΑ Ιωάννη του Μιχαήλ(λαούτο) και ΨΑΡΡΑ Νικόλαο του Στεφάνου (βιολί)

θ)Τις κυρίες ήτοι Κούλα ΛΙΟΦΑΓΟΥ, Μαρία ΛΙΟΦΑΓΟΥ, Ελένη ΚΡΑΣΣΑ και Μαρία ΧΟΥΖΟΥΡΗ, οι οποίες έφτιαξαν σκορδαλιά, βοήθησαν στο σερβίρισμα μαζί με άλλες κυρίες. Πρέπει να αναφερθεί ότι όλα τα έξοδα για αγορά των προϊόντων που χρειαστήκαν (μπακαλιάρος 30 κιλά, κρασί) προσφέρθηκαν δωρεάν από τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ»,ο οποίος διοργάνωσε και κάλυψε την όλη εκδήλωση.

γ) Εκδήλωση για τα εκατό χρόνια ζωής του Πλατάνου στην πλατεία του χωριού μας. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Τζιώτης Αντώνης (φιλόλογος). Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ. Καλλινίκου, η όμορφη και ζεστή Αυγουστιάτικη βραδιά της 27/08/2012 στο Φιλώτι κάτω από τον Πλάτανο πλημμύρισε από πολλούς συγχωριανούς που παραβρέθηκαν για να γιορτάσουν τα εκατόχρονά του. Η εκδήλωση μετά από ομιλίες και ανάγνωση ποιημάτων συνεχίστηκε με ακούσματα παραδοσιακών σκοπών με τσαμπουνοτούμπακα από τους Λιανό Κωτάκη και Βασίλη Ψαρρά και με παραδοσιακή μουσική με βιολί και λαούτο από τους Αποστόλη Μουστάκη, Γιάννη Προμπονά και Κώστα Χουζούρη και τραγούδησε η Φωτεινή Βασιλάκη. Στο άκουσμα της μουσικής πολλοί νέοι και νέες του χωριού χόρεψαν με πολύ κέφι κάτω απ’ τον Πλάτανο. Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους του Συλλόγου μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ Καλλίνικο για τις τόσο θερμές πατρικές ευχές του, οι οποίες είναι απαραίτητες και αναγκαίες έτσι ώστε ο Σύλλογος μας να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή του.

Ευχόμαστε όλοι οι Φιλωτίτες χωρίς πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες να συμπαραστέκονται σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου ,να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο εάν χρειαστεί προκειμένου ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ», το ιστορικό αυτό σωματείο να παραμείνει ενεργό και να συνεχίσει την δράση του διατηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας.

 

το Δ.Σ του Α.Μ.Σ Φιλωτίου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έβαλε το γκολ της ζωής του... ΧΑΡΤΗΣ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares