Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 22:03

Το μεγάλο ευχαριστώ από τους γονείς του Νικόλα

Μέσα στις δύσκολες και οδυνηρές στιγμές που βιώνουν το Αντώνης Βιδάλης και η σύζυγος του Ελισάβετ για την απώλεια του γιου τους Νικόλα, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να εκφράσουν μέσω επιστολής τους ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τους στάθηκαν και ειδικά στο Κ.Υ. Τήνου.

Η σχετική επιστολή τους αναφέρει: 

Οι γονείς του Νικόλα

Τήνος, 5 Φλεβάρη του 2023

Μετά το «ταξίδι» του Νικόλα μας στην Ουράνια Ζωή στην αγκαλιά της Παναγιάς μας μητέρας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 νιώθουμε αυθόρμητα την ανάγκη και το καθήκον να ευχαριστήσουμε, μέσα από την καρδιά μας και μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μας, το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Τήνου, που πάντα ήταν μια ανοικτή και ζεστή αγκαλιά για τον Νικόλα μας, τον συνέτρεξαν πρόθυμα, αμέριστα και αγόγγυστα και μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν πολλαπλά και με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και την τελευταία δύσκολη στιγμή η προσπάθειά τους, η αυταπάρνησή τους και η συμπαράστασή τους στην δοκιμασία μας ήταν συγκινητική και πέραν πάσης προσδοκίας.

Ευχαριστούμε και όλους τους ιατρούς και κάθε άνθρωπο που ανά καιρούς βρέθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Ευχαριστούμε το γραφείο τελετών του κ. Μπιτσιλαίου Στέφανου που έφερε εις πέρας δωρεάν την κηδεία του παιδιού μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητικούς συλλόγους-σωματεία του νησιού και των Κυκλάδων καθώς και τον σύλλογό μας ΑΜΕΑ «Έχουμε Δικαίωμα» για την συμπαράστασή τους.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους γνωστούς και φίλους για την αγάπη σας στο παιδί μας και την συμπαράστασή σας στον πόνο μας.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και η Παναγία μας να είναι πάντα αρωγός και προστάτης σας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares