Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 11:30

Μανώλης Πολυκρέτης: Τα ψέματα της Δημοτικής Αρχής για την παραλαβή του Κλειστού ΔΑΚ [vid]

Όποιος παρακολούθησε τη διαβούλευση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νάξο, μπορούσε πολύ εύκολα να καταλάβει την κοροϊδία και τα ψέματα της Δημοτικής Αρχής προς τους πολίτες.

Τα ψέματα έχουν γίνει το νούμερο ένα «εργαλείο» των διοικούντων του Δήμου για να παραπλανούν τους δημότες, στην προσπάθεια να καλύψουν την ανεπάρκεια τους να παράξουν έργο και να λύσουν τα προβλήματα των νησιών του Δήμου μας.

Μεταξύ άλλων -που αποκαλύφτηκαν σε αυτή τη συνάντηση σχετικά με το κλειστό του Φιλωτίου και την κατασκευή του 8*8- και χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού στους πολίτες, που δικαιολογημένα ζητούν νέες αθλητικές υποδομές και βελτίωση των υπαρχουσών, οι κ.κ. Κατσαράς και Λιανός έφεραν για ακόμα μία φορά ως δικαιολογία που δε γίνεται η αποκατάσταση του προβληματικού κτηρίου του Κλειστού ΔΑΚ Νάξου, το γεγονός ότι …«για την κατασκευή του έργου δεν έχουν γίνει μελέτες και το κτήριο δεν έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα στο δήμο».

Μεγάλο ψέμα!

Επειδή όμως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», ο επικεφαλής της παράταξής μας «Αξίζουμε καλύτερα» και υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης, τους «ξεγύμνωσε» λέγοντας ότι το έργο έχει παραληφθεί από το Δήμο, το 2007 (!) κάτι που επιβεβαίωσε και η Τεχνική Υπηρεσία!
Παραθέτουμε (επισυνάπτεται) το σχετικό βίντεο, αλλά και το έγγραφο της παραλαβής του έργου.

Το γεγονός ότι τόσο ο κ. Λιανός όσο και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής μπορούν να λένε ψέματα τόσο απροκάλυπτα κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια, δεν τους καθιστά μόνο αναξιόπιστους και ανάξιους να διοικήσουν αλλά και επικίνδυνους για τον τόπο.

Ευτυχώς, έχουν μείνει μόνο λίγοι μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές όπου οι πολίτες θα απαντήσουν με την ψήφο τους στα ψέματα, την κοροϊδία και την ανικανότητά τους, στέλνοντάς τους εκεί που τους αρμόζει.

Δημοτική παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα»
Υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares