Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 11:51

Καλοκαίρι χωρίς «Dappos Summer Class» δεν γίνεται

Το «Dappos Summer Class» έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου με στόχο να χαρίσει ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαίρι στα παιδιά που θα επιλέξουν να γίνουν μέλη της πιο διασκεδαστικής παρέας.

Και αυτό το καλοκαίρι, το αγαπημένο camp των παιδιών θα είναι γεμάτο πολύ παιχνίδι και ευχάριστες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες τα παιδιά θα περνούν δημιουργικά τα πρωινά τους, γνωρίζοντας παράλληλα μια σειρά από αθλήματα και όχι μόνο.

Μπάσκετ, βόλεϊ, ταεκβοντό, πυγμαχία, μουάιτάι, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, θέατρο, εικαστικά, μουσική και γυμναστική είναι μόνο ένα μέρος των δραστηριοτήτων που τα παιδιά θα έχουν την τύχη να έρθουν σ’ επαφή κατά τη διάρκεια του ««Dappos Summer Class».

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το καμπ θα πραγματοποιηθεί σε δύο περιόδους από τις 19 Ιουνίου 2023 έως τις 14 Ιουλίου 2023 και από τις 17 Ιουλίου 2023 έως τις 11 Αυγούστου 2023.

Αφορά παιδιά από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού, η λειτουργία του γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (8:30 – 15:30) και το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανά περίοδο ανέρχεται στα 180 ευρώ.

Προαιρετικά δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να επιλέξει την προσθήκη φαγητού στο καθημερινό πρόγραμμα με επιπλέον κόστος 180 ευρώ.

Σημειώνουμε ότι αυτή η διαφοροποίηση σε σχέση με την περσινή διοργάνωση προέκυψε εξαιτίας της αύξησης των τιμών στο χώρο της εστίασης που έχει επισυμβεί τον τελευταίο χρόνο. Το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την ισότιμη δυνατότητα συμμετοχής όλων αποφάσισε την προαιρετική παροχή γευμάτων, ώστε να είναι στη διακριτική ευχέρεια των οικογενειών ο τρόπος σίτισης των παιδιών.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων της Σαντορίνης επιχειρούμε και φέτος να δώσουμε μια «ανάσα» στους εργαζόμενους γονείς, συμβάλλοντας παράλληλα στην πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο 22860 24828 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (www.dappos-santorini.com).

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι τελειόφοιτα της Α’ τάξης και έως την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.
2. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει είτε μόνο στην Α’ Περίοδο, είτε μόνο στη Β’ Περίοδο, είτε και στις δύο Περιόδους.
3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια βάσει της προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, με μέγιστο αριθμό τα 125 παιδιά ανά περίοδο.
4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 180 ευρώ.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1. Το έντυπο αίτησης που απαιτείται για τη δήλωση της συμμετοχή σας, όπως και τα υπόλοιπα έντυπα που θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να τα βρείτε από την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε στην ιστοσελίδα μας www.dappos-santorini.com. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (από τις 9:00 έως τις 14:30), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
2. Μετά την εξέταση της αίτησης σας θα ενημερωθείτε εντός δύο ημερών τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση που η απάντηση που λάβετε είναι θετική θα πρέπει εντός πέντε ημερών από την επικοινωνία μας μαζί σας να μας προσκομίσετε το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής και στην περίπτωση που έχετε επιλέξει και το φαγητό να μας προσκομίσετε και το αποδεικτικό κατάθεσης για το φαγητό είτε στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά.
Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.
3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας οφείλετε μέχρι τις 2 Ιουνίου 2023 να έχετε προσκομίσει στον Οργανισμό τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (Ιατρική Βεβαίωση από παιδίατρο, Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών, Έντυπο συγκατάθεσης για επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

Γ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 8:15 έως τις 8:30 και η ώρα αποχώρησης στις 15.15 – 15:30.
2. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
3. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το νερό και το δεκατιανό του.
4. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.
5. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.
6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του θέματος.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares